Upprymd inbjudan!

Får en fin inbjudan som jag blir upprymd av – ja ett erbjudande om en tripp ut i rymden för att kunna sväva fritt låter ju som en rymdsaga, men blir alltså sann med take off från Himalayas topp den 9 oktober.

Himalaya take a trip to space

Kanske sista chansen att dessutom få hålla Prinsessan Kedziora i hand innan hon likt Major Tom försvinner från all kontroll – åtminstone den ö-koll vi kunnat glädja oss åt i konstens och nöjets tjänst.

Del ur Space Oddity nedtecknad av David Bowie 1969

Ground Control to Major Tom
Your circuit’s dead, there’s something wrong
Can you hear me, Major Tom?
Can you hear me, Major Tom?
Can you hear me, Major Tom?
Can you hear And I’m flaoting around my tin can
Far above the Moon
Planet Earth is blue
And there’s nothing I can do.

David bowie space oddity

För att det nu inte ska bli allt för dramatiskt och någon slags rädsla infinner sig och tro att du nu aldrig kommer tillbaka till härliga jorden igen.

Se bara till att känner dig som en astronaut, en isbjörn och eller gorilla… lika mysigt som Ricky Wilde flög iväg 1972 när de andra sov – han landade mäktigt mysigt och satte verkligen härliga nya fotspår där han klev fram där det förut bara var damm!

https://www.youtube.com/watch?v=raENcEROUOQ

Nu önskar jag Elisabet och hennes kommande och framtida turer på jorden, i rymden… i sjunde himlen blir fortsatt fulla av fantasi, skapande och riktigt äkta musikalisk kärlek… så skönt och innerligt gungande som en Space Child bara kan ha det!

Glada Gotland ♥ Himalaya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *