Utbud för alla typer av skallar!

 

Den här staden, läs ÖN, kokar sannerligen av fantastiskt brett nöjesutbud, förra helgen var det live-band på många olika ställen, bland annat en härlig hyllning till Bowie som jag sent skall glömma.

IMG_0056

Wall of Sound gjorde det på allra bästa sätt där uppe i rocktornet – tror ta mig tusan att Lazarus hördes hela vackra vägen till Black Star.

Finns ingen dysterhet i minnet till och av denna stora artist – bara kärlek. Tack till alla inblandade.

Träffade min granne innan som var på väg till Wisby Strand för han gillar dansband. Två av Sveriges duktigaste i den genren, ja riktiga dansbandsstjärnor, gjorde honom och många fler lyckliga i svängarna!

Jag fick ju lov med en annan Starman och är såååå  nöjd med det!

Just på den så in i norden (!) vackra spelplatsen  är det på fredag den 11 mars dags för ROCKSKALLEN med ett fantastiskt utbud av blandade band.

Rockskallen_header_ny

Jag tycker verkligen vi är lite bortskämda med så mycket att välja på… huvudvärk kan kanske uppstå i hjärnkontorets bryderi vad du nu skall välja på i öns utbud!?

I Can´t Get No SATISFACTION…

…gäller då verkligen inte här – även om den plattan och låten med de rullande stenarna sitter fint än! 1965 kom originalet ut ur deras och in i mitt huvud! Tack Bonsa för den!

out of our heads

På WS lär det bli fart rätt fort under fredagen från klockan AW och det är inte barnförbjudet, ja hör här var rockföräldrarna säger:

Rockskallen 2016 startar med en ”Rock After Work” på Wisby Strand den 11 mars. Mat & dryck finns till försäljning och ingår ej i biljettpriset.

Första bandet går på scen kl 19:00 och kvällen avslutas med Backyard Babies.

Backyard_webb

Året Rockskalle delas ut under kvällen. Priset Rockskallen ska gå till den eller de som har gjort något extra för den gotländska rockscenen.

Välkomna till Wisby Strand och Rockskallen 2016!

Här kan du kolla mer vad som gäller i Gotlands Allehanda arrangemang modell 2016:

http://www.rockskallen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *