Utskälld!? Gå i cirkel!

Att vara hundägare utan koll på var den fyrbenta vännen gör i från sig (bajsar) kan väl inte vara så svårt, jag menar beviset till högen är väl i regel kopplad mellan ägaren och den egna mopsen!?

Ja hunden skäller väl knappast till och ljuger… det kan dom inte. Hundar är ärliga! Vad är det besvärliga?

 Hej ! Den kom fort… det här ÄR min lort! Plocka upp tck!

Det verkar som vissa hussar och mattar är tämligen matta på att plocka upp efter sig, eller sin lilla vovve-älskling, den stooora högen kan väl inte komma från min lilla dog!

Men bot och bättring på det finns när de nu blir utskällda av sina egna och andras hundar samt djurfria människor – de kan gå i en skitviktig cirkel!

Fick syn på denna annons, och det verkar vara liksom Gotland Gratistidning vara en helt gratisgrej att gå på. Skitbilligt alltså!

studiecirkel-hundbajsplockning

Kursmaterialet kostar förstås. Plastpåsar… är det förresten så miljövänligt???

Det är ju rätt rejäla plastförpackningar som tar många många långa långa år att bryta ned… bajs i det fria multnar och försvinner ju ”naturligt” fortare, eller….? Bark!

Men bajs på gatan och allmänna gångstigar... nja där behövs det nog fraktas bort på ett eller annat sätt – men plast, det är bara fina vinylskivor som jag riktigt trivs med i den formen, rena plastguldet – de stinker ju dessutom icke i spåren där de går fram! Or!?

sex_pist_flogb

Men fria hundar ska det förstås finnas… som springer omkring och har kul där sådan utrymme finns, bara nu inte skiten hamnar under Bobs eller min sko när vi är i spenaten, då jäklar blir det yyyyyyl.

Jag måste faktiskt erkänna att jag personligen är lite hundrädd – ja inte för skiten för den brukar ju se och tyvärr känna på långt håll – men rädd för själva hunden. Blev skrämd som ung sork och har respekt för de flesta i kennelklubbens katalog. Morr!

Men visst är det synd om alla nakenhundar nu när vi går mot kallare klimat – lånar gärna ut min wig till dom- men vill så klart ha tillbaka den, snart, ruggigt kallt utan den, eller hur Hound Dog Taylor!

Du som nu tycker det här  för hundan är väl mycket skitsnack och ALDRIG har råkat ut för hundbajsfenomenet… gå till närmaste skämtbutik och köp dig en fejkad variant för snäll testning!

Den har ju den rätta klibbiga känslan – men du slipper lukten – vilket skönt lärorikt sätt att närma sig den äckliga sanningen på!

hundbajs-skamt

Avslutningslåt – och en liten fast låååång skitskönstund  i godkända rastgården… för alla jyckar, fina, rena som smutsiga.

Vår vän Bob är säkert upphovshusse  till  den här låten också – men vad heter den i original!???

Skäll gärna in ett svar i den tomma obajsade vita rutan här nere ⇓⇓⇓ – din egen oplastade plats i total frihet! WOW! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *