Van Morrisons nya Duets kommer även på vinyl!

Nu dammar Van av några av sina fina ”gamla” låtar med ett gäng dito duettvänner och släpper snart (slutet på mars) ett nytt album – jo den kommer på vinyl också!

Tur – det är så jag vill höra honom, ja gärna live också förstås – nu var det ett tag sedan jag hade den förmånen och då får förstås en helt vanlig rund LP med hål i mitten, en bit plast får komma på bästa plats åh känslorna börja snurra igång så skönt!

Drömmen är så klart att resa till den ständigt  Gröna Ön Irland och uppleva honom på hemmaplan – med sina fantastiska musiker som kompar så fint och oj så mycket melodier det finns att välja på i hans samlade verk under så många år.

De sångare/artister som nu får vara med på denna duettplatta är själva väldigt rutinerade med egen härlig stil var för sig så det kommer bli ordentligt spännande att lyssna på hur de tillsammans grejar dessa fint utvalda, kanske inte helt kända, Van låtar.

För mig är Van så härligt tidlös and Mr. Morrison gör alltid sina sånger med såååå skön feeling, så det här måste ju bli dubbelt så trivsamt och jag känner mig redan så Vantastiskt good!

Van morrison duets

Kanske lite oväntat att Michael Bublé finns med – och här får du en försmak från skivan när de gör Real Real Gone – härligt gung, eller hur!

Glada Gotland har här länken till samtliga deltagande duettartister samt låtkatalogen som redan nu finns förmånligt att förbeställa!

Själv kommer jag dock snällt tålmodigt vänta och köpa den i en välsorterad skivbutik lokalt här hemma!

Duets: Re-Working The Catalogue

http://duets.vanmorrison.com/

Glada

https://www.gladagotland.se/category/vinyl/

PS: Under ovanstående meny så skriver jag om kärleken ♥ till musik på vinyl – har DU nåt tips och/eller vill medverka med din skiva, nytt eller gammalt, udda eller megakänd, flip eller flopp, blues eller pop… ja allt som du känner för – välkommen att vara vinylvän här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *