Det här programmet är sponsrat av …

Har du reagerat framför din TV när nåt program skall igång att de har olika sponsorer för att klara av att sprida bilder & det opartiska (?) innehållet samt budskapet.

Nu har jag kommit på olika sätt att ”sponsra” mig själv så jag får god styrfart i livet och orkar pränta ner krumelurer samt lägga in sköna foton. Naturligtvis med god hjälp från en pålitlig sponsor som gör så mycket gott – för det Mmmmmmmesta 😉

Den här sidan är sponsrad av 

M:s Gröt!

Foto: Glada Gröt Gotland


Snacka om smakstart på programmet med sååå mycket kraft och inspiration så jag börjar genast minnas min barndom då det fanns mustig gröt i fina förpackningar… eller var det must morsan lurade i mig!?

Undrar om jag inte fuskade med intaget trots allt – för vid flera tillfällen fick jag inte busa, eller komma i bråk med grannungarna i sandlåda eftersom mor tyckte jag var för klent byggd!!

Tror att min lillasyster – som senare växte upp till en riktigt stark töis och lät sig inte näpsas – jo men som hon  gick på med sina stackars leksaker  – måste hon ha mustat och lustat loss ordentligt – lika underbart resultat som reklamen påstår alltså!

Nu i dessa dystra virustider – när vi tappar styrfart och inte till skolan eller jobbet kan/ska gå.

Nu när vi får sitta framför skärmen och ”bara titta på” 

För att vi inte helt då skall tappa lusten

är det väl hög tid att åter plocka fram Gyllenhammars Musten!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *