Förhoppningar Förväntningar Förbättringar Frelalalala

♥♥♥ GOTT NYTT ÅR – 2014 … ! ♥♥♥

– ”Med glitter & bubbel & gott firades det nya året in … Med förhoppningar & förväntningar & löften om förbättringar … Nu ska det ske , … NU 2014 ! Hur bra kan man få det, ha det ??

Dagen före nyårsaftonen åkte vi ut till ICA MAXI för att inhandla mat & diverse godsaker inför stundande festligheter, det var fler än vi som fyllde vagnarna med exklusivare varor än vanligt vardagligt. Halva Gotlands befolkning + några till!!!

Vi tänkte – OH MY LORD !  HJÄÄÄÄÄLP !!! ( typ ) … Sen tänkte vi – FASEN VA BRA VI HAR DET  som tillsammans med så många andra har möjligheten att frossa i så mycket mat, som räcker till alla och som vi faktiskt har möjligheten att köpa, för pengar som vi har, och att sen få laga till en festmåltid att avnjutas i goda vänners sällskap!!! … Och vi såg först problemet, KÖ !!! … Men sen, som skrivet, kom förståndet och tacksamheten ikapp oss! Puh!!! …

JA, eftersom jag nu vart så klok & tacksam redan på ICA, dagen innan alla nyårslöften skulle avges – såååå, vad är då mina löften inför det nya året då??? Vad kan bli bättre och vad förväntar jag mej ??  Tja … Nån miljon på kontot, att vågen visar några kilo mindre ,att bestiga Kilimanjaro, … NÄÄÄ , JAG ÄR NOG LIKA JÄKLA KNÄPP 2014 ÄNDÅ !

Men jag ska påminna mej själv oftare, att vara nöjd med livet, att göra vad jag kan för att hålla mej frisk och må bra, att lyssna på mej själv och göra mer som jag vill och inte som jag borde eller måste, en del grejer går liksom inte att bara önska, man måste (HJÄLP, där dök det där ordet upp igen) själv vara med och påverka … tänka, fixa, se till att ha det bra!

Å så önskar jag innerligt att mina nära & kära mår bra och får vara friska!!! …. Jag lovar att jag ska dricka mindre bubbel oxå!!! … Och det löftet bryter jag säkert redan ikväll … SKÅÅÅL FÖR DET NYA ÅRET OCH EN FÖRHOPPNING & FÖRVÄNTAN ATT ALLT BLIR SÅ BRA SOM DET BLIR, …”

Karin i hatten

KRAAM FRÅN SKIFSAN  😉

 

Karin vinkas hej då

”Den här bilden är så söt så jag måste visa den … – HEJDÅ MOSTER KARIN!! tog den då jag lämnade Dalarna för att åka hem mot Visby efter julhelgen … Ååååh mina älskade ” 

 

Karin syskonbarn

– ”Dom är så fina ! Mina systerbarn … Jag saknar dom!”

 

Karin fjortis

– ”Härligt att få va mobil-fjortis, här med min underbara guddotter

 

 

Karin vuxen

– ”Så dax att umgås med mina ”vuxna” vänner … På nyårsafton”

 

Karin spelplan

– ”Retro, det absolut bästa & roligaste …Efter att ha spelat flera olika nya & gamla spel under julen så plockades detta fram till nyår igen … NOSTALGI på hög nivå”

 

 

Karin fyrverkeri

-”Tolvslaget firade vi vid ”gravarna ” (bor ju granne med Muren) … Det var mäktiga fyrverkerier över hela Visby!”

 

 

Karin skål vid muren

– ”Skål för det nya året!” 

 

 

Karin nyårslöften

– ”Såg denna på ”nätet” och igenkänningshumorn slog till … Haha , fler som känner igen sej ??”

 

 

Karin röd näsa

– ”Oooops , höll ju på att glömma att det är GOTT NYTT FRELALALALA oxå! Kram & ha det lite galet kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *