Årets första promenad…

Årets första promenad gjorde mig så glad för på Norderstrand står den kvar… klätterställningen från unga bad- och lekdagar. Oj så många gånger jag klättrat in och klängt omkring som en apa  här – jo jag får nog fortfarande plats i fyrkanterna, men numera apar jag mig ju inte så mycket fysiskt, nöjer mig med att böja pekfinger och trumma omkring med min sms-tumme, bra saker att handskas med och det händer en hel del med händer också!

Första bilderna 2014 016

 

Och vad händer om nån köper en egen lya här – då får dom ha insikt att det blir jag och fler som utsikt. Okej, lite felstavning har de gjort på skylten …skall stå… FÅ EN KRUSELL PÅ KÖPET – eller ändras till Andersson & Pettersson & Lundström…och jag… beroende på vem som kommer förbi och förstärker insikten att utsikten är faktiskt fri !

Första bilderna 2014 024

 

 En av utsikterna denna dag är ett gäng måsar, eller är det fiskgjusar eller möjligtvis trut. Fågelskådare är jag med fågelkännare är det värre med, men de tycks fullfjädrat njuta av det de ser de också – kanske glor de på nån tokig vinterbadare som fått pippi och hoppat i spat!

Första bilderna 2014 021

 

Varmt och gott skall det vara och Victoria ser ut att mysa ordentligt under sitt fina fluff. Ingen promenad utan passera Almedalen – idag tyckte jag dock vinterfotot här blev extra varmt och mysigt!

Första bilderna 2014 003

 

 Året har börjat på toppen men visst var någon kanske riktigt i hatten under natten och sprang ifrån festen lite huvudlöst!? Här i vår vackra medeltida Visby miljö finns det alltid många chanser att njuta av dåtid och nutid samtidigt – med eller utan huvuddbeklädnad.Första bilderna 2014 029

 

 

Det enda jag undrar just nu…vad är det gubben på bilden försöker säga!? Hjälp till och fyll i pratbubblan – Glada Gotland gillar när det bubblar och babblar av liv… fyll gärna i kommentarsfältet här nere med ditt första förslag för året, var med och skapa glädje hela 2014! Gott Nytt År!

Första bilderna 2014 036

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *