Frelalalal@ = 100% Karin

Hej Fredag ! Nå’t flög förbi … Det var veckan ! Ändå så har jag hunnit med att besöka utlandet …. Känt den kontinentala känslan … Promenixat på Strövet och njutit av smörrebröd & en ”Lilling” i Nyhavn , Köpenhamn . Det är nog samma känsla som ”våra turister” får när dom landstiger Gotland …. Glada Gotland ! Nära – men så annorlunda ! Annorlunda är positivt , tänk vad tråkigt om allt var samma … Gäller både klimat,miljö & människor , tycker jag ! …

Jag tycker mycket !!! … Det är kanske därför jag får skriva just här … Och visa mina bilder . Det har ju varit Pridevecka i Stockholm nu , … Så jag slår ett extra slag för parollen – Vi gillar olika ! Nu ska Ni få se vad jag gillar den här veckan … Och Ni kanske gillar nåt annat … Det tycker jag är bra … Och annorlunda Same same , but different …… Trevlig Frelalalala på Er och resten av veckan !

Karin 1

”Stockholmsveckan” är över & jag och mina kära tar plats på Kallis, detta unika ställe som konkurrerar med Europas hetaste inneställen … Inte hetaste dagen men härlig service…

 

 

Karin 2

…& fantastisk sushi !

 

Karin hjälm

Tar MC’n mot Malmö & Köpenhamn ….well , iallafall till flygplatsen!

 

Karin tycker mycket om

På Lilla Torg i Malmö , mitt kära ressällskap tillika sambo & jag njuter av ”torgbyte” …. Vågar jag sticka ut hakan och tycka att Visby har lite att ta efter ?… Ja det vågar jag !!! Gör ett studiebesök & våga tyck , tycker jag !!! … Oj vad jag tycker mycket nu igen!

 

karin köpenhamn

Köpenhamn , Nyhavn … Vackert, varmt, skönt speciellt & annorlunda…

 

Karin köpenhamn 2

…medans storm & regn dundrar ner hemma på Gotland ( bra val av resa-bort-dagar )

 

Karin vatten

Tillbaka på Gotland är både jag & det vackra vädret och jag ligger på Tofta strand sjungandes…

 

Karin blå

…Blå blå vindar & vatten , blå blå vindar & hav …

 

Karin grönsaker

Frelalalala … Helgen är nära , nära är det oxå att köpa när-odlade när-ingsrika fantastiska grönsaker på Lilla Bjers ! … Vad bra vi har det här på Glada Gotland !

 

Karin rosa t-shirt

Önskar Er Alla en underbar fredag & en stegrande fortsättning på den …. Tack för mej , & på återseende … En fredag nära Dej !

 

Karin solnedgång

Oj … Höll ju på att missa veckans solnedgång

 

PSST: Detta ”jobbiga” fredags…Frelalalala inlägg är till 100% Karin Skifs i både text och foto – Glada Gotland själv har fredagsfritt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *