GLAD PÅSK ,GLAD FRELALALALA! FRELALALALALLLAAALLAAAAA (LÅNG -Frelalalala)

För hallåååå , visst är ni glada idag ?

När jag växte upp (på stenåldern) då hade man jävlar i mej inte kul på långfreda’n . Det ska Gudarna veta , och Jesus, och jävulens utsända, förklädda till påskkärringar på väg till kvasts mot Blåkulla! … Det fick man klart för sej bara genom att vakna och existera en långfredag på ”stenåldern”!

Nää tråkigt, dammtorrt och nattsvart, hur o-troende man än var så kunde man känna spikarna genom handlederna och törnekronans taggar riva ända in i själen!

Affärer,biografer,restauranger,nattklubbar,allt som kunde förknippas med nöje & njutning var stängt ! Nu fanns det ju inte mobiltelefoner på ”den tiden” men hade det funnits så hade Telia stängt ner hela nätet på långfreda’n , bara för att ni ungdomar som inte upplevt ”urminnes-tider” ska förstå vad jag menar, ALLT var STÄNGT !!!

Jag hade blivit stenad och fått burit mitt dåliga samvete tyngt med min osmakliga humor längst hela Golgata om jag ens hade skrivit detta på en Frelalalala som var lång!

Men nu är det andra tider Gudskelov, Jesus Christ Superstar och påskkärringar , som flyger på sina selfie-pinnar ända ut i cyberrymden och tillbaka för att sedan gotta i sej 53 ton smågodis framför IPadsen medans vi lite äldre tar nattvarden i schyssta Riedel-glas och oblaterna är utbytta mot små delikata snittar …. NÅN SOM FORTFARANDE HÄVDAR ATT DET VAR BÄTTRE FÖRR ???

Nej tack! Man ska vörda och respektera människors olika religioner, ingen ska lida på korset eller dö för sin tro! Vi ska vara snälla mot varandra och inte Judas-kyssas!

Och så ska vi hylla livet genom att ta vara på det goda vi har och ha en fin och gladFRELALALALA . GLAD PÅSK PÅ ER !

Karin Skål och Glad Påsk på Er ! Hedra livet istället för att sörja döden ... Så tycker jag

Skål och Glad Påsk på Er! Hedra livet istället för att sörja döden … Så tycker jag

Karin Livet är ömsom sol ...

Livet är ömsom sol …

Karin ömson

 …ömsom regn!

Karin stenar

 Det vackra är gratis att beskåda, bara att ge sej ut och ta in 

Karin stenar i närbild

Det är sten-coolt!

Karin med badbrudar

Och självklart har det badats ett par dagar även denna vecka ! Här tillsammans med sköna Tina & Elisabeth ♥♥

Karin badbryggan

Såhär vackert låg badbryggan vid tisdagsbadet ! …Jag vet att Ni tycker att jag är tokig MEN PRÖVA !… Det är fantastiskt härligt och inte alls kallt, man bastar ju före & efter.

Karin grått är också vackert

Grått är också vackert!

Karin 1 april

Första april var ett skämt ! Jag fick skrapa rutorna på sommardäcks-påsatta bilen

Karin öronproppar

– VA’ ??? Ni som känner mej vet att jag hör som en kratta och lider av en hemsk tinnitus (typ TV’s testljud i en stormig tunnel) … Nu ska det bli bättring hoppas jag och Ni!

Karin dessa små söta

Dessa små söta öronavgjutningar i lera, prinsessbakelse-liknande små stolta dinosaurier i flamenco-pose skall skickas till Stockholm och utvecklas till hjälpmedel för mej … Akta er, vad jag skall höra sen 🙂

Karin puss i påsk

Puss i påsk på Er och det får min (hittills lyckligt ovetande fantastiske) son illustrera, den skäggige påsk-prinsen (det är inte lätt att va son till en häxa )
MÅ VÄL & FRIDENS PÅSKLILJOR!

Frelalalalatext & Finafoton: Karin Skifs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *