JAG HAR NÄRT EN ORDPOLIS VID MIN BARM! ….

Goddagens FRELALALALA IGEN!

Förra helgen flög jag och min sambo Mats över Östersjön till huvudstaden. Där har vi tre av våra fyra barn . Tre alldeles särdeles fantastiska döttrar och en lika underbar son har vi tillsammans. (Fast inte biologiskt tillsammans, det är liksom 2+ 2) Döttrarna i Stockholm och sonen finns kvar på ön (tack & lov så man har nån lite närmare att pussa på – HEJ FREJ!)

Vi hann iallafall träffa två, en biologisk var. Härliga stunder! På självaste Frelalalala’n åt vi middag med min dotter och det är som vanligt massa skratt, vin, mat & prat. OCH så kom vi då in på mitt fredagsbloggande här på Glada Gotland.

– MAMMA , du skriver som en jävla fjortis! . – VA??? , vaddå alltså typ …. Va menar’u ??? …. Fjortis??????? Och så fick jag veta att fjortisar skriver med massa punkter , såhär ………… !!! – Öh, jaha? ……………

Det visste inte jag! Men nu vet jag! Och det var nog ingen direkt komplimang, för det jag tänker som är typiskt ”fjortisar” är ju mer att dom är lite obstinata, struntar lite nonchalant i vad andra tycker och gör som dom själva vill och lyssnar inte på feedback eller kloka tips & råd utan fortsätter att va lite omogna och lixom, typ , stavar lite som man pratar, lägger ut konstiga exhibitionistiska ”selfie-bilder” på typ sej själva och vägrar fatta att det är töntigt …… Och så använder dom tydligen en massa smajlisar och andra tecken och punkter …….. I överflöd !!!! ….. – PRECIS SOM JAG! 😉

….. Fast jag är ju en ” FÖRTIS ”! Så ….. TACK FELICIA, min älskade unge och ordpolis! JAG ÄLSKAR DEJ OCH JAG VET ATT DU ÄLSKAR MEJ OXÅ, fast jag …. Och förresten 😉 så är jag oxå ordpolis, fast inte när jag bloggar. MEN, jag får andnöd och massa kliande prickar på hela kroppen när folk stavar ÖJN om ön, Gotland.

Och jag hatar felstavningar på offentliga platser och i menyer och på skyltar. För att inte tala om sär skrivningar! ….. OK , KLIRR KLIRR!!! ”Förtisen” är visst lite obstinat nonchig & självgod och kastar sten i glashus! Och med den bekännelsen avslutar jag denna vecka och önskar alla en finfin helg!

Kram från Skifsan

Karin Stockholm

I Stockholm var det vintrigt och kallt men hotellets uteservering var välkomnande med pälsar och infravärme – KOM IGEN NU GOTLAND!

Karin skaldjursmiddag

 Skaldjursmiddag, mums!

Karin riktigt förtjust

Är riktigt förtjust i dessa konstiga delikatesser, vuxenpoäng TACK!

Karin ordpolis

En alldeles äkta ordpolis-blick!

Karin mammapussar

Å här är han som får härda ut alla Mamma-pussarna

Karin matar

Inte kan man väl va ”fjortis” då man matar fåglar i Almedalen?

Karin leopardand

 Träffade på en Leopard-and & jag som är leopard-tant

Karin fantastisk himmel

Fantastisk himmel, IGEN!

Karin trevlig

Trevlig FRELALALALA… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *