Kruse möter Karin och Fredag

Hallå där Karin Skifs…

 Karin glad

…du är ju en jänta som verkligen vurmar för och firar fredagens ankomst i veckan – kanske en dum fråga, men varför!?

Jag tycker att fredagen är så skön , det är härligt att jobba med ungdomar som är förväntansfulla inför helgen, de har klarat av en veckas skola och har förhoppningsvis nåt skoj planerat , samma här – jag tycker det känns som lite förfest hela da’n 

 Vilken annan dag i veckan som slutar på g är nästan lika trevlig som dagens och finns det några riktiga värsting eller tråkiga dagar tycker du?

Jag är nog lite måndags-uttråkad men annars tycker jag att alla dagar är bra , det är liksom variationen som är härlig i livet ! Men jag har gjort freda’n till höjdpunkten Jag städar alltid på torsdagar för då äre rent & fint och ingen tanke på nåt jobb på heliga helgen 

Vad gör du helst efter jobbet idag på fredagen då, är det after work som gäller och i så fall har du något favoritställe som du gärna går till?

Jag slutar lite tidigare på fredagen , jag går på yoga först , relaxar ner , sen träffar jag ofta lite fina vänner och vi går på AW , gärna och oftast på H10 som är ett toppenställe , där får det gärna bubbla i glaset  ibland blir det en fortsättning på stan oxå !

Karin tränar

Brukar du ordna fredagsträffar hemma hos dig med och vad är det ”tokigaste” du hittat på?

Ibland fixar jag god mat,dryck & musik på ” Skifs Mansion ” som hemmet kallas och då blir vi oftast ett skönt spontant gäng kring bordet ! … Och det brukar vara glatt & lagom tokigt (frågar du mina grannar så kanske nån skulle tycka att det är väl så tokigt medans andra deltar i tokigheterna )

 Om du likt Robinson Kruse var ensam på en öde ö med ”bara” Fredag, vad skulle du hitta på då för att liva upp stämningen?

Om jag hamnade ensam med Fredag på en öde ö så skulle vi leta reda på några schyssta råvaror och fixa till nåt smarrigt och sen får vi väl sjunga och spela på cocosnötter & bambustockar för musik måste det vara …

Sist men inte minst, vilken är din absoluta fredagsfavorit sång/melodi som du gärna nynnar, sjunger eller spelar dagen till ära!?

Min favorit-fredags musik är väldigt blandad , just nu toppar vinnaren av melodifestivalen , låten YOU , med färska härliga minnen från förra helgens schlagerfest ! Annars måste jag ju säja att min egen Frelalalala’s sång går inte av för hackor heller …. Väntar bara på att skivbolagen ska signa mej och släppa låten på singel 

Puss & Kram alla Fredags-diggare , vi ses på H10 ….. FRELALALALA 

Karin festar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *