S P O R T L O V !

Friskt vågat allt vunnet! Startade sportiga lovet med vinterbad, först bastu sen dopp i Östersjön . Havet låg stilla och det blev fem dopp denna sköna lördag. Jag kan varmt rekommendera detta även om många tycker att det är en kall rekommendation .

På söndagen tog jag flyget till Stockholm och sen tåg vidare mot Mora där mamma & pappa mötte upp för vidare färd 4 mil norrut . ”Hem” till Älvdalen! 

Kontrasternas kontraster, bad i havet ena dagen, snön vräker ner hela måndagen och jag tar en promenad i detta vita virvel .
Tisdag , jag och Lena tar plats på prispallen efter en skön skidtur. Då all fokus låg på VM i Falun fick vi klara oss utan vallningsexperterna och kämpa oss runt,  jag med fjolårets klistervalla och Lena utan ens grundvalla.

Vi kände dock att det var guld i luften och visst var det,  Kalla utklassade allt och tog GULD. Maria Rydkvist med ”samma hemmaklubb” som jag & Lena visade ännu en gång att Älvdalen levererar! Hon var 1,7 sek från prispallen men knep en hedersam fjärdeplacering. Älvdalen levererar!!!

Onsdag morgon … – HEJ TRÄNINGSVÄRK! Solen visar sej ,jag och Lena beger oss ut i skidspåret igen . Det visar sej att gårdagens norska valla har flytt Falun och hamnat under mina skidor! 😉  KLIV KLIV ÖVERLEV får ett nytt ansikte, MITT!!! Jag får kämpa! ”Lena Kalla” vinner överlägset över mej! Men vi sportar!!! Och vi skrattar & njuter! Och Olsson tar guld, HEJA SVERIGE! Friskt humör…

◊◊◊◊◊◊◊

Det är torsdag nu, jag skippade skidorna och tog en prommis i skogen, ska duscha av svetten och bege mej till VM-staden Falun, hinner tyvärr inte se damernas stafett live men hoppas på guld såklart så att vi kan stå på torget och jubla ikväll!

Jag får återkomma om den känslan i nästa veckas bloggeri då jag måste sända iväg detta redan nu, lämnar tekniken hemma men nåt foto hoppas jag kunna hinna leverera innan ”tryck”.

GULDKRAM & fin Frelalalala önskar jag Er (K)alla

Karin tåget norrut

Sportlov, tar tåget norrut 🙂

Karin dopp

Men först ett dopp (eller 5) i det uppfriskande havet tillsammans med -Tina

Karin spåret i Dalarna

I Dalarna ligger spåret och väntar på mej

Karin Kalla

Jag och Lena gör en ”Kalla” och kliver upp på pallen

Karin kliv över

LIV KLIV ÖVERLEV! Och med ”norsk valla” under skidorna kämpar jag mej fram och lite bak …

Karin utslagen på skidor

Karin medal plaza

På Medal Plaza välkomnades jag av självaste maskoten 🙂

Karin i vimlet

I vimlet bland norska och svenska flaggor för att hylla våra fantastiska stafett-damer 

Karin flaggröra

 Mitt i ett flagghav… Damerna är på väg in och jublet & stämningen är fantastiskt!

Karin silver

HURRA för silvermedaljörerskorna ♥ 

Karin over and out

Over and out från Falun! Trevlig FRELALALALA på Er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *