…6 år i bloggens tjänst!

I en liten sifferkoll så ser jag att Glada Gotland… som startade i februari 2013 –  åhhh firar då 6 år i bloggens tjänst!

Det har blivit hela 2224 inslag med väldigt blandat innehåll – precis som livet – att få låta det finnas, förfinas och vara galet förståndigt men också förstås helt utan förstånd = klokt tokigt mellan varven.

Tom Tom Club får fylla ut tomheten… eller det ständigt påfyllda fria ordet som kommit på pränt mest för att roa och medvetet vara en befrielse i alla andra påstådda sanningar. Här är ALLA ord rätt och slätt rätt.

Samt just det här med musik som ju i alla former kan glädja – låta smaken vara olika, annars får vi snart käka surströmming allihopa om vi skall följa expertströmmen.

Jo jag kommer förstås servera tonfisk som kanske bara nån till gillar – men på menyn kommer finnas Glada Gotland toner åt alla håll – inspirationen kommer ju från dig/er där ute som lyssnar och sjunger och spelar själva.

Puss på örat – längs vackra vägen!

För enkelhetens skull – och du ibland vill slippa alla VERSALER & gemener här i skriften så finns ju Glada Gotland 2019 på Spotify.

Klicka på månaden ⇓ så hittar du rätt listiga lista som bygger på innehållet men ibland är det skönt att bara få höra utan att brottas med alla bokstäver!

Vad händer här på den fria sidan här framöver då... ja mycket om den gotländska naturliga naturen samt dess sköna naturliga fina ö-bor samt förstås gäster från när & fjärran kommer att förekomma  – utan blandning och mångfald växer konstiga saker ut

 AJ – nu bet jag mig själv i svansen!!

DU som läser det här – gör som till exempel Stenkyrkasorken Dag  ( klicka)  – tipsade om sina 12 visa vänner – det blev ett fint inslag på

Ö Ö N

= hel del av Glada Gotland. 

Välkommen med DITT TIPS – låt oss svassa lyckligt tillsammans nu och in i GG-framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *