Alla runda ting är tre!

Rund sak 1

(dåtida inslag på Glada Gotland från fredag den 17/1)

 Det började i Frelalala med en vacker beskrivning och fint foto av en full måne! Där verkade det som Karin & Co påverkats av den så de blivit lite galna – nu vet jag att det var de redan innan,  på ett positivt sätt. Så galenskaperna kanske späddes på, men mynnade säkert ut i något extra gott, så brukar det ju vara med livsnjutare. Kommer säkert Rapport på det i ett kommande Skifsande inslag på Glada Gotland en lämplig mån-dag! Att månen var vackert rund kan du se i repris här:

Karin laluna

Foto: Karin de Hex

 

Rund sak 2

(framtida inslag på Glada Gotland…. kommer den 21/1)

 Ett ögonblick! Är den kommande rubriken där jag med öppna ögon nu får äran att se klart genom mina nya glasögon som suddat ut det suddiga i min vardag. Det slitna uttrycket – ”jag ser bra ut” kan användas och även den tillfälliga rubriken Rund sak 2 passar fint för det är ju numera 2 pigga rart runda ögon som glor som bara den, det är inget båg! Mer om detta optimistiska optiska på tisdag den 21/1 med ett par nyfikna ögon som så att säga fått ny utsikt!

Första bilderna 2014 024

 

Rund sak 3

(Nyupptäckt – nästan i alla fall –  nytt inslag idag söndag den 19/1 )

Här är väl den runda sak som jag själv slipper se men nog alla andra kan se, åtminstone de som är lite längre än mig eller ser mig på håll när jag kröker rygg och inte har mössan på – min lilla runda begynnande flint! Okej det växer fortfarande lite fjun där, men visst är det en sån här klassisk liten landningsplats för en leksakshelikopter eller en samling flugor som inte vill gå vilse i djungeln som fortfarande växer vackert vilt intill.

Men allt brukar ju ha sin förklaring i det genetiska och efter hårresande ha upptäckt mitt fenomen i backspegeln i badrummet, nyligen, så sprang jag till lådan med gamlingen, ja till de numera lätt gulnade foton på farsan när han var ung – läs medelålders. 

Hår 021

JO – mycket riktigt ett litet kalhygge på toppen där med, det var ju botten. Hittar ett ännu äldre kort på farfar Alex, jaha, räckte inte att han föddes i England och kunnat fått lite extra Beatleslugg…här fanns också en glugg. Oh no! Bara att gilla läget.

Hår 012

Får magisk flaska av hustrun som påstås får håret att gro dessutom med ett Plus för att det skall gå fort!? Nej den skall inte drickas utan baddas på den lite lätt nakna fläcken. – ”Burrrr” säger hela skullen kallt men hoppfullt, här kommer det växa så det knakar! Annars så är det ju bara att gilla läget med kalhygget om nu flaskan bara visar sig lova runt men hålla tunt. Förresten så är jag mycket stolt att fläckvis vara lik far & farfar, yeah, yeah!

Hår 015

 Så fortsatt Gott Nytt Hår på er alla – oavsett vilken frisyr eller genetisk bakgrund du än har och jag tycker flint är fint också, huvudsaken hjärtat är med! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *