Även jag har fått pippi.

Bokstavligt talat så har även jag fått – eller snarare köpt – en pippi i form av denna pigga pratglada pingvin som nu försöker ställa sig in med bysarna – tror de trivs tillsammans för ett gott kuttrasju är det där på g-hyllan. Mer inspiration än konspiration hör jag i alla fall!

Foto: Glada Gotland
Värre verkar det vara med vissa vingrörelser – är det bara robotar allihopa våra bevingade vänner!?

Ja man kan ju undra hur det mås hos vissa av oss människor som flaxar omkring i teoriträsket out there.

Foto: TV4 – klicka på vingen !!

Nätverk pekar ut fåglar som spionrobotar – så uppstår konspirationsteorier

Fåglar – finns de? Det finns ett nätverk som turnerat runt i USA för att sprida budskapet att fåglar inte finns. Enligt konspirationen så började USA ersätta fåglar med övervakningsenheter redan 1946 och sen dess har alla fåglar bytts ut mot drönare eller andra flygande farkoster.
Sedan en tid tillbaka så finns det här nätverket även i Sverige – här berättar en anonym representant för nätverket i Nyhetsmorgon.
Ett skämt kanske? Men samtidigt menar många att den här teorin inte verkar mer osannolik än många andra teorier som sprids. Andreas Önnerfors, professor i idéhistoria Lunds universitet, intresserar sig särskilt för konspirationsteorier.Kanske dags att sansa sig lite – eller stanna till – och tänka till vad du själv vill… med livets vingar!!

 

Musik från The Rascals album 1970 ”See”

Foto: https://www.discogs.com/release/8916931-The-Rascals-See

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *