Grattis på födelsedagen Kiltmannen!

Sedan Sören Mård lockades till Visby av sin älskade Lena Ulrica Rann Uhlin ♥ så har ön blivit en del Gottish… på heltid!

Det började med en fin Facebook-vänskapsflört samt prat över telefon och mannen från Mockfjärd kom till ön och blev kär på riktigt – nu sambos, det pussar vi på!

Foto: Glada Gotland

Med Lena växte Kilt-intresset som gillat plagget länge. Nu bärs det av båda vid alla högtidliga tillfällen = varje dag 😉 🙂

Sedan jag började med Kilt så är det en stor dörröppnare!!

Sören ser lycklig ut bakom sitt härligt yviga skägg och berättar om alla fina spontana träffar/möten som han & Lena gör på Visbys gator när folk är nyfikna på plagget och vill prata samt veta mer!

Foto: Glada Gotland

Sören är duktigt på att prata själv också och med glimten i ögat och lika färgstark som en dalahäst kommer mustiga och lustiga historier trevligt travande från den forna masen!

Det finns även planerade Kilträffar som genomförts bland annat på Black Sheep Arms & Wisby Hof och nu kan förhoppningsvis fler kunna planeras in framöver där Rugbysånger och förstås skön musik från Säckpipa förekommer!

I väntan på detta – eller som bra motion – har paret även ägnat sig åt TURF (mobilspel) där du måste röra på dig för att ”vinna mark”.

Klicka på logon
Annars är paret väldigt sociala och vill göra sin omgivning glada genom prat och kläder samt annat som gläder.

Men Lena är Lena. Och Sören är Sören även om de ibland även klär sig som Tomtar – nä inte Jultomtar, en sådan finns bara på julafton, här är det kära uppdraget betydligt bredare och görs på platser utomhus och/eller på beställning där det finns behov av social varm värme.

Jo Tomten är så klart Kiltklädd.

Foto: Lena Ulrica Rann Uhlin ♥
Idag (15 oktober) firas Sörens födelsedag och efter en tids riktigt tuff sjukdom med omfattande hjärtoperation så märks det att hjärtat sitter på rätta stället.

Den nya hjärtklaffen är Glada Gotland övertygad om att det ÄR en bit härlig hållbar Kilttyg som sitter där. 

Riktigt Gott Grattis med passande melodi!

 

Amazing Grace, how sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost, but now am found
Was blind but now I see

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *