Avklätt i Almedalen

Glada

Det finns många sätt att uttrycka sig på  det har vi minsann fått prov på under pågående Almedalsvecka som nu gliiiiider  mot sitt slut. Glada Gotland har naturligtvis icke spårat ur utan visar vaket och naket den vinyliga verkligheten!

Att höja rösten eller visa brösten till exempel. I torsdags så lyckades nog han med rösten ganska så gott inför sin M-ysmärkt publik och de andra Bröstkaramellerna som ”störde”  hade nog glömt att repetera.

Okej – kanske var vårtbitarnas syfte där för något ärligt ädelt – men de måste vara mer smarta och göra som alla andra har fått göra: Boka in den STORA SCENEN! 

Kan de brunaste bruna lyckas få tassa & nassa runt där officiellt så grymtande svinaktigt utan knorr – så tror jag mer på alla som kärleksfullt ♥ kämpar och kittlar – utan att behöva göra det i en slarvig hast och i smyg.

Orchester Werner Müller hade gärna ställt upp och hållit i taktpinnen med musiken i ett ännu mer färggladare uppsluppet dansant tut- och tuttuppträdande med mångfaldigt internationell prägel för visst kommer …the strip goes on…

Almedalen lördag 2014 026

Så sköna tidlösa låtar som överlever många på – och avklädda Almedalsuppträdanden – bara att sätta på, om du har lust ♥ och en vinylspelare förstås! 😉

Almedalen lördag 2014 032

 

The Strip Goes On ‎(LP, Album) Decca SLK 16707-P Germany 1972

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *