Bysens blågula bekännelser!

Hallå där Bysen...

…ser att du är på bästa flagghumör och redo för att fira Nationaldagen, hur gör du det!?

Kungaparet Stora Torget Visby 008

– ”Jag står på min vakt och post vid ingången till Mun(k)källaren som vanligt – mest för att se till att min värd inte tar för mycket i sin mun så vi får flagga på halv stång och hamnar i tidningarnas dödsrunor eller skvallerspalter igen”

Ursäkta, men hur menar du nu, tänker du på att det bara är gästerna som får vara glada och personalen skall se städat nyktra ut?

– ”Nja, när det gäller min chef så är han alltid lite full i fan med massor med hyss sig för så det lär ju bli svårt – dessutom är jag och personalen glada så smittar det av sig på alla besökarna och det är ju det och dom vi jobbar för!”

Mun 006

Förresten såg jag att det kommit ett ny öl som bär ditt namn – är det något bryggrecept som du personligen ligger bakom!?

– ”Jag har, liksom Lenta min chef, en räv bakom örat helt klart – men här är det en Warg i Barlingbo som kokat ihop något på korn, vete och humle.  Har inte hunnit testa än, dessutom dricker jag på min höjd ett glas Gyllenmust så här på sommaren, det gör pälsen blank och fin”

Bysen öl

Vad händer på själva Nationalfirandet mer än att du står i porten och viftar med svenska flaggan?

– ”Jo men jag och Bengan Z, en fokuserad städad gäst, har ju tjatat på chefen att få hit äkta Rauk & Roll så vi får röra oss lite välsignat vingligt till dessa ljuvligt ljudande korggossar… de spelar ju ute på gården på fredag 6/6 och där är det ju gudfruktigt högt i tak också!”

Di Sma gul

Sist men inte minst – vad tror du nu om sommaren 2014, kommer den bli lyckad och lycklig!?

– ”Att ha roligt och trevligt är förstås högsta prioritet och då gäller det att ge andra ett leende så att de känner sig varmt välkomna var de än kommer ifrån! De får dessutom gärna låna min och Gumsens flagga att vifta vacker med för enfaldig är jag icke, snarare mycket mysigt mångfaldig!

Marias flagga

– ”Så en mustig skål och trevlig Nationaldag samt härlig sommar på er allesammans!”

Kungaparet Stora Torget Visby 009

2 thoughts on “Bysens blågula bekännelser!

 1. Trevligt Bysen!
  Vi kommer att spela några låtar om dig..
  På fredag..

  ”Bysen”
  och ” Nybysen”
  Skrivna av Janne Bertholdsson !
  Vi ses
  Rauk N Roll hälsning
  ”Di Sma… Undar jårdi

 2. Ja herre jäklar…undrar hur många % av aktierna i ett bolag man får äga för att få ha en likvärdig % som nån annan ledig gäst får ha…..man har ju lixom byggt upp sitt ställe efter egna önskemål….en sån här lag är ju som att man inte får provköra sin egen bil eller kärring….,,
  Bysen har nu testat bysenölen och gett den klart godkänt om den är kall då förstås….
  Ha en Byskul sommar på er alla
  önskar Lenta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *