Dagen då jorden stod stilla!

Plötsligt står du inför kontakt från nån från en annan sida – ja egentligen  har du/de/ni levt sida vid sida i största harmoni… men så vill någon annan landa i ditt begränsade paradis – finns det utrymme då för andra insikter och åsikter att ta vara på – eller är det ett yttre HOT!?

”Mannen från Mars” heter Klatuu och försöker redan då (Film: ”The Day the Earth Stood Still” 1951)  få oss jordmänniskor att förstå att som K själv säger:

 Antingen kan människorna sluta kriga med varandra och då bli en av många rymdfarande arter eller så kommer de att utrotas.

Glada Gotland har för det mesta glada sidor – men visst kan ett yttre hot komma smygande förbi ibland – men det är aldrig från nån snäll UFO-farkost som fint försiktigt och förnuftigt försöker landa på din bakgård.

Snarare riktigt usla dumma kommentarer utan tanke av förr fina varma mänskliga tungor & fingrar som nu helt plötsligt formats till våldsamma  varningar.

Det är inte Klatuu eller nån annan ”yttre” varelse – det är i ditt eget inre beteende som svaret/förnuftet finns – gärna med hjälp av ett fortsatt leende och en kram 

Låter det banalt så bjuder jag på det – hela tiden!

I said come on, people now
Smile on your brother
Everybody get together
Try to love one another right now
Right now
Right now

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *