Det ena leder till det andra… två!

Jag missade tyvärr Ida Andersson Band när de nu släppte sin andra platta TVÅ… men har ju turen att kunna lyssna här på Spotify … eller Spotifint!

Annars är IAB ett sånt utmärkt Liveband och det är som tur är utan krussiduller och studioljud som de nu förmedlar de 10 nya låtarna  – inspelat med stor blueskänsla… i nåt garage!?

Låter iallafall som jag sitter nära scenen och får sången och instrumenten behagligt in i öronen utan att brottas med mer än bandets om mina egna vackert in i kroppen flugna känslor.

Blues måste in & ut för att finna lyckan – blues är inte blått… snarare blodrött och venerna viner av de sköna gitarr-riffen samt Idas så raktpåsaksång.

Det varvas på svenska och engelska – men det förstör verkligen inte helheten – blues finns ju sannerligen på/i alla språk. Sedan brölar saxen till lite sexigt utan att dominera, bara kittla ytterligare när jag i min ensamhet blir …told!

På vinylskivans (!) sista spår summeras liksom hela bandets sköna samspel samt fina ”taktiska” fråga och livsupplevelse i låten – hur mycket man kan bära med sig när man blivit blåst… eller bluest 😉 

Lyssna på heeeela … så får du höra skratten och att det känns bra … det gör det för mig med! 


PSSSST: Vill DU kontakta bandet och säga nåt du med…. klicka gärna på logon 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *