En sådan himmelsk tur!

Jag träffar på Sune Österdahl i Visby i kvarteret där han bor och hejdar honom lite på sin väg hem till sin lägenhet.

Vill bara säga att jag läst några av hans böcker som jag uppskattat och kunnat skratta gott till när han fromt fyller på sina upplevelser i sitt prästkall med medmänsklig värme

Sune blir glad och avslöjar att han just släppt en sjätte bok som bygger på de bloggar som han börjat skriva och kan hittas här på nätet:

https://prostensunes.blog/author/prostensune/

Jag får följa med upp & in i den moderna lyan som har hiss, som sparar stegen och ger oss en himmelsk tur på köpet 😉 upp till Sunes boklåda som just fraktats dit.

Boken ger ju alla oss lässugna en annan dimension samt möjlighet att utanför mobilen eller datorn kunna få fina S Ö – tankar och funderingar på prästpapper!

Nu råkar det bli så att det är JAG som blir den första bokkunden på ”utgivningsdagen” tisdag den 24 april 2022.

Prydligt personligt signerad dessutom – en sådan himmelsk tur igen!!

Foto: Glada Gotland

Jag (Clarence) spenderar väl egentligen mer min tid just ute på nätet än förkovrar mig i böckernas värld – men kanske är detta den rätta ledstjärnan samt sköna nytändningen för mig som Sunes bokbloggade fantastiskt formidabelt framkallade på riktigt!!
Sunes tack:

Tack till mitt gudbarn Tobbe Stuhre, som hjälpt mig att få ut mina första bloggar i bokform.

Tack också till min hustru, Gunvor, som försökt göra mitt ibland konstiga språk begripligt, samt tack till sonen Kent för att han hjälpte mig igång med bloggandet och för fina foton.
Del 1

innehåller Sunes bloggar

från januari – december 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *