Glad december Anna Gabrielsson på Fårölamm – visst har du väl nåt gott tips för oss som gillar pepparkakor med nåt smarrigt tillbehör!?
Hej! Visst har jag väl det – en trevlig röra som passar jättebra på en pepparkaka som sällskap till glöggen.
Fårfiolröra
- En bit varmrökt fårfiol (cirka 100g)
- Creme Fraiche ca 1 dl riven pepparrot (färsk eller i tub)
- Finstrimla fårfiolen och blanda med Creme Fraiche och rikligt med pepparrot (det skall vara drag i)
- Låt stå och mogna minst 1 dygn.
- Ta en klick på en pepparkaka och avnjut till glögg.
Foto: Bertil Gabrielsson
Smaklig spis önskar Anna Fårölamm
PSSST: När du är på Fårö kan du köra in här och besöka Anna i butiken och få ännu mer goda tips! Håll även ögonen här på Glada Gotland så kommer det än mera Lammgott!