Från dörr till dörr – Nr.1

Öppna din dörr släpp in lite sol – nu när fönsterputsen är klar så hoppas jag förstås att kunna öppna ytterdörren på vid gavel och släppa in lite vår/sommarvärme samt bruset från backen. Än dröjer väl de prunkande blommorna  – men det är på G att knoppas så sakta… och så skall förstås flaggan fram och få fladdra fint vid starten här på 12an!

Semester juli 2013 077

Men jag börjar från början med några andra dörrar som jag spanat in på min resa runt vår fantastiska ö och har nummer på sig som jag gärna vill presentera personligt för dig i kronologisk ordning.  Fotograferade vid några sköna siffertillfällen så jag börjar med den enklaste mest okomplicerade raka siffran – varsågod och kliv på, eller med… vid mitt besök från dörr till dörr.

Midsommar 2012 351

Så enkel men så skön omgivning. Nu har jag aldrig själv bott i just ettan, men den har liksom alla rum en underbar mänsklig intresserad servicepersonal att tillgå från passionerade pensionatsägare samt en så bedårande naturlig natur direkt utanför tröskeln. Här står tiden still – eller är alltid på plats nummer 1!

Midsommar Holhhällar 2013 082

 Det enda du måste passa precis här är just den här middagstiden – annars känns allt så fantastiskt just tidlöst och stressfritt… det är lätt att njuta här!

Midsommar Holhhällar 2013 073

 Fåglarna viftar vänligt med vingarna och ser liksom jag – ett blåeldsbehag!

Midsommar Holhhällar 2013 090

Små stenar – stora stenar – ingen rak när det är rauk!

Midsommar Holhhällar 2013 100

 Nu har du några fina kärleksfulla bilder fått se och även stenarna har hjärtat med!

Midsommar Holhhällar 2013 094

Ja till och med i släken bildas det fantastiska mönster –  visst ser det ut som ett hus med spännande fönster!

Midsommar Holhhällar 2013 054

 Här skulle jag kunna sitta länge och bara så skönt still – men nästa gång går jag till dörr nummer 2 – häng med om du vill!

Midsommar Holhhällar 2013 070

Foto: M&C Krusell Midsommar 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *