Freakshow!

Hej igen på er alla skäggälskare  Efter mitt förra inlägg har det minsann rört på sig och skojats friskt att även kända politiker har uttalat och hakat upp sig om det som sitter på hakan hos män – någon slags förbud skulle införas.

Fjant eller sant!?! Men allt går ju att skämta om hur oförskämt det än är… jag tror jag storknar av skratt, får ont i näbben!

http://www.storkensnyheter.com/

Då passar det väl fin att jag skriver lite om andra Freaks, ja för så kallades de då när det skulle visas upp, de kvinnor som snällt fick epitetet: Skäggiga Damen.

Säggiga Damen Annie_Jones

Att det börjar växa för fullt även på det kvinnliga könet – alltså också frodigt i deras ansiktstrakt, kan bero på intagande av av anabola steroider eller att hormonbalansen, som hos Miss Annie Jones, har fått sig någon annan slags kick och vill växa till sig både här och där – det kallas Hirsutism och avhandlas snårigt hårigt här:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hirsutism

För de både han, hon och möjligtvis hen som nu vill ha men inte kan få fart på det hela så finns ju fantastiskt naturtrogen skäggbeklädnad att ta till. Detta festliga paket hittade jag på H10 som har utprovats med gott resultat av kala försökskaniner som vill se ut som en get bli allmänt getesnygga!

IMG_3383

För nu de som inte kan bestämma sig om de vill vara man eller kvinna – liksom korven ha två ändar – ja gör som Wurst, säg det med en sång! En riktig hjälte i skäggsammanhang:  Conchita!

 

PS: Nästa gång på Glada Gotland i detta ämne – skäggets alltså – RAK & ROLL!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *