Grod P-plats.

Finns det nån P-arkeringsplats för oss som ständigt släpper grodor ur munnen, nån plats där liksom hopp och hopplöshet löser sig på en och samma gång !?

Foto: Glada Gotland

Jomenvisst –  efter lite sökande i det inre och yttre så hittar jag ju den idealiska P-platsen för att uttrycka sig fritt, utan att det är grodfritt, snarare tvärtom! Här är platsen för oss som törs tala och visa vackra befriade grodlåren samtidigt. Hopp & Topp !

Foto: Glada Gotland

Grod P-platsen finns fint i min födelsestad Nyköping och det är med både glädje samt hopp tillbaka i minnet som jag hittar den.

Nu vill jag förstås att alla hittar sin trygga P-plats i livet – med eller utan grodor inblandade.

Ja det här är ingen ego-plats där vi Grodälskare nu tycker vi är världens g(r)odaste underverk i livet – vi gillar olikhet. Hoppfullhet ska finnas i varje lår – gäller för fasen att se till att alla får träningsmöjligheter om det nu inte är där på plats redan i första rika hoppet i livet.

Språksvårigheter kan botas med ett härligt ”Ribbit” – så vi lägger vänliga ribban direkt.

Somna nu inte på din G P-ost bara 🐸 – var ständigt på vakt för de konstgjorda monster som vill äta upp dig och din fint lockande lår fyllda med befriande härliga hopp –  låt hjärtat vara med i din vanliga vänliga medmänskliga hoppkoll 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *