Håkans hemlighet blommar ut!

I morgon fredag den 13 är det en turdag för Glada Gotland för då kan vi som enda seriösa medium, förutom Järfälla Lokal TV, avslöja en hemlighet som Håkan Lagerqvist har lovat och bedyrat hålla tyst om till han uppnår den mogna åldern 50.

Det var tack vare en mycket liten upplaga av några gamla vinylskivor som vi nu kom Håkan Hemligheten på spåren samt att den unge mannen försökt att friskt fira av sina sista dagar i 49-livet och då han hade särskilt svårt att hålla hemlighetstungan i styr!

blandat början juni -14 053

 

De flesta vet ju att Håkan är en passionerad musikälskare när det gäller ABBA samt kanske än mer av sitt Kiss intresse. Att han har träffat The Boys In The Band personligen och fått betala grymt dyra dollar för suddiga snabbfoton! 

Men morgondagens avslöjande gör nog att även dessa Detroitrockare kommer bli mycket avundsjuka och eventuellt blir det lite ombytta roller. Ta ordentligt med pröjs då Mr. HL annars tummen ner!

Håkan Kizz bild 2

 

Förutom ovan nämnda grupper så missionerar Håkan gärna och ofta för okända, kända, arbetskamrater, nära och kära med flera om att all musik på 80-talet var och fortfarande är det bästa som hänt ett par trumhinnor.

Hans föredrag och ständiga demonstrationer i ämnet lockar verkligen en passionerad publik! Popgissfrågorna ger bestående vax i öronen och grant grått hår!

 – ”Wake Me Up Before You  Go-Go” 

– ”Med Wham då då!!??”

blandat början juni -14 055

 

Om nu morgondagens avslöjande kommer förstärka eller omkullkasta denna 80-tals passion får vi väl se – men helt klart är att hur mycket skönhets sömn och/eller reningsbad unge Herr Lagerqvist nu gör inför sin stora dag så kommer det att sätta en helt ny syn på den då före detta så städade sorken.

”ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ”

blandat början juni -14 045

 

Nån varning på stan här i Visby och eller övrigt rauk & roll på ön blir det inte för jubilaren som flytt ön till förmån för förorten där han kan apa sig bäst han vill –  djurisk träning har skett i lämplig inburad del av världsarvsstaden, stackars släkten nu när han släpper loss alla hårt intränade moves.

blandat början juni -14 039

 

Blommor i mängder, ja till och med kanske i långa längder…

blandat början juni -14 019

 

…och när Håkan i morgon glatt tittar fram så är han en helt annan man!

blandat början juni -14 020

 

För en del kan kanske avslöjandet komma som en smärre chock efter alla år på Gotland så har han ju i vissa kretsar även blivit ö-känd som en gildar bock!

blandat början juni -14 036

 

OBS: Hemliga svaret släpps här på Glada Gotland i morgon, tiiiidigt som bara den så han inte hinner ångra sig!

Denna artikel är sponsrad av JLTV som naturligtvis dagen till ära, fredag den 13 juni 2014, kommer sända ett Håkan Live inslag klockan 06.50 med repris 18.50

Studio-margareta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *