Hip Hip Håkan Herrey!

Vi Gratulerar Håkan ”Herrey” Lagerqvist på sin 50-års dag och det gör vi just med hans allra största idoler Herreys som han hittills hållit hemskt hemligt.

Det är, som Glada Gotland kunde förvarna om igår, ett avslöjande av allra högsta artistiska anlag som nu gör att vi kan se på Hemliga Håkan på ett mer uppriktigt pojkaktigt och popigt sätt, trots att han nu tar sina första gubbkliv!

Ja officiellt har vi ju väldigt tidigt i hans musikliv fått reda på att det är det andra stora svenska bandet, ABBA, samt Detroit rockarna KISS som Håkan lagt ner sin själ, pengar och lyssnartid hos och dessutom bevistat åtskilliga konserter på svensk mark.

Men idag på hans födelsedag kan Glada Gotland alltså avslöja, tillsammans med Järfälla Lokal TV, att det egentligen är

H e r r e y s 

som är störst och har mest plats i Herr Lagerqvist taktfasta musikhjärta 

Håkan kliver så att säga ur garderoben när det gäller denna böjelse och där inne har han i säkert förvar haft dessa härligt Herreyska saker:

  • Original vinylskivor
  • Komplett Kassett CD & collection
  • Posters
  • Banderoller
  • Gyllene skor

De_gyllene_skorna

  • Sköna  slätstrukna scenkläder
  • Autografer 
  • + En bunt  läckert läderinbundna otummade Mormonböcker med mera…

…allt i himmelskt fint skick från sina vänner Per, Louis & Richard.

Herreys autografer

 

Ja inte bara ett stort fan utan även en riktigt kär god vän blev/är/var Håkan med bröderna och var också deras inspiratör och koreograf till deras heta superhit ”People From Ibiza” där han övade in steg samt sydde kläder för den bejublade showen som just tog plats på Ibiza och det är Håkan egen fantastiskt fint fångade film vi ser och hör hur en äkta 80-tals låt skulle framföras och förföra.

 

 

Att då Håkan tog mod till sig och kunde flyga ner till Ibiza, trots sin superkända flygrädsla, var, berättar Håkan, som gick på samma konfirmationsläger som Louis att vi tog en extra ranson av nattvardsvinet, välsignat gott – jag fick liksom vingar! Tur var väl det och denna video blev ju så att säga en föregångare som många grupper sedan friskt lånade utav för att själva lyckas göra sång & danssuccé.

Tyvärr blev det inga fler flygturer för H till H i I för han har allt sedan dess haft mäkta ont i Ibiziaischasnerven vilket gör att benen darrar och skakar kraftigt bara vid tanken att slå sig ned med aktersalongen i ett flygplanssäte.

Här på hemmaplan, fast utanför alla plan, blev det heller aldrig aktuellt för Håkan att fortsätta försöka komponera och agera med bandet efter en tvist (eller var det ett discbråck!?) då han varit med och skrivit låten 10-9-8-7-6-5-4

Det blev talfel av alltihopa eftersom siffersugna långtifrån snåla Håkan ville att låten även generöst skulle heta -3-2-1-0 . Det gick Bröderna H icke med på men trots en kompromiss att låta låten lite vitsigt vara 3.21  lång så kände sig Håkan som en äkta Crazy People och räckte nu villigt ut tungan tillsammans med Gene Simmons & Co i Kiss trotsigt istället.

Det hjälpte inte heller att Håkan fick statera för Richard, som var ute och mormoniserade, när fotot skulle tas till LP-omslaget. Denna upplaga släpptes aldrig officiellt för att blekheten i Håkans ansikte efter flyg – och sifferturerna lyste igenom för mycket under luggen tyckte de alltid så färgstarka Herrarna Herreys.

Håkan Herreys 006

Dagen till ära läggs nu detta unika LP-exemplar ut på Tradera och buden lär gå upp i höjden och Håkan med den!! För summan som plattan inbringar kommer gå till en en nybörjarkurs i hur Håkan en gång för all botar sin flygrädsla! Gå gärna in direkt på sidan och bjuuuuud så Håkan 50 kan få sig ett nytt lyft!

Här hittar du Traderalänken: 

http://m.tradera.com/item/2106/209943377/herreys-crazy-people-unik-lp-med-hakan-herrey-lagerqvist

Håkan Herreys 004

 

Så Hip Hip Hurra på dig Håkan Herrey ♥ Det är äkta kärlek det! 

Herreys live

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *