Håll ångan uppe!!

Nu är verkligen vädret allt utom hett ute – det kan du råda bot på där hemma, ja till och med ta med den dit du ska… den bärbara bastun!

Bastubad är i och för sig populärt året om och finns det ingen bastu dit du skall – ta med den!

Nu är det här dock ingen särskilt sällskaplig bastu där hela klubben får plats – detta är mer ett soloprojekt – men du kan hålla huvudet högt och i alla fall snacka väder samt andra svettigt smittsamma spörsmål för dina vänner ”utanför” som vill flukta när du dig i ånga ska svettigt fukta.

 

 

Men ska du nu i skinnet bli varm och fin så får du först plocka pinn… eftersom Glada Gotland har en viss förmåga att slå knut på sig själv så låter vi Therese Lindgren saunasnyggt hålla ångan uppe!

Foto/film: Therese Lindgren

Enligt återförsäljaren så kan du tillföra några droppar eteriska oljor i vattentanken för extra välbefinnande.

Och hör här hur mer socialt det blir i DIN BASTU:

Tack vare det praktiska blixtlåset har du båda händerna fria att ställa in temperatur och tid med fjärrkontrollen utan att behöva lämna bastun!

Dessutom med praktiska öppningar för att ha armarna på utsidan också lämplig för att ex.vis läsa en bok eller använda mobiltelefonen med mera.

Blir det trots detta tråkigt i ensamheten kan alltid musiken fixa så det känns som det är än mer trängseln & på riktigt – eller hur Bastuexperten M:

Eller känns det kanske riktigt rart åhhh skönt att slippa ovanstående flams och njuta i din ensamhet – då är den här bärbara bastun nåt för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *