… nu ännu bättre!

Har du tänkt på att vissa produkter – av många skilda slag – som producenter vill att vi konsumenter skall konsumera – ibland helt plötsligt blir ännu bättre!!

Till och med utan att vi bett om det – att vi varit nöjda som det varit, annars hade det kanske inte blivit nåt inköp för huvud taget. Men nu står jag där med en ännu bättre produkt i handen. Skall jag jubla!?

Foto: Glada Gotland

Naturligtvis blir jag lite smått misstänksam – var det nåt fel på den förra trots allt – men nu så har det äntligen lyckats koka eller blanda ihop rätt recept. I det här fallet ska jag… eller min tvätt, mjukna sååååå ordentligt som den aldrig gjort förr! Wow vilken mjukis jag kommer bli!

Så finns det det som blivit ännu godare… tyckte det väl smakade lite lätt Lätta sist – men nu med mer…äkta… smörsmak. Så i smyg har de tidigare lurat i mig palmolja alltså. Usch & Fy!

 

Lämplig låt på det – den har det aldrig fuskats med – den var ännu bättre redan då!

Annars är det mer trovärdigt när nån förklarar att det minsann blir bättre nu när det blir ännu mindre – ja vad trodde du annars. Priset är det samma men volymen i förpackningen har minskat. Hördes inte många protester när detta fula fika-trick gjordes helt öppet.

ZOÉGAS har mörkrostat kaffe av högsta kvalitet sedan 1886. För att bevara våra blandningar intakta och fortsätta erbjuda kaffe av absolut högsta kvalitet relanserar vi vårt malda bryggkaffesortiment i en lite mindre förpackning om 450 gram.

Läs om hela mygelminskade kaffesumpen här:

http://www.zoegas.se/pm-ny-design-och-nytt-format

Så vi konsumenter, av både kaffe och annat uppiggande, får se upp så vi inte ständigt är… blåsta på konfekten hur ännu godare det än ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *