Halsbandsval.

Blocket är alltid en trevlig handelsplats att besöka… under till salu på ön hittar jag sannerligen spännande saker att pryda din… och eller din bästa väns hals med.

Ett halsband skall ju vara en prydnad... men att leva hundliv verkar vara mer för lydnad.

Anit-skällhalsbandet med sur citron!

 

 

Jag som trodde det gick att tala hunden till rätta… nej en ordentligt el-tortyr och hundägaren blir av med allt skällande bestyr. Läs den läskiga bruksanvisningen.

Antiskällhalsband PetSafe ABS, komplett med refill (citron) och batteri. Detta antiskallhalsband verkar genom att det sprutar en stråle med spray under nosen på hunden när den skäller. Hunden lär sig då snabbt att sluta skälla. Antiskällhalsbandet har on/off knapp. När det inte används, se till att stänga av halsbandet.

På hundar med mycket päls under hakan kan halsbandets funktion bli sämre.

Om jag vore hund så skulle jag förstås se till att vara sååå långhårig som möjligt så det lindrar om jag måste ge hals vid lämpliga lyckliga tillfällen. Eller byta ut citronsprayen mot …. korvdoft. Vov!

Men jag lovar att jag skall vara tyst som bara den om min matte & husse tar mig till den här underbara baren… hundens bästa vän!

Foto: Glada Gotland.

Halsband nummer två till salu verkar verka utan spray… ja verkar vara helt utan finess. Ser rätt plastigt ut och det är nån Mikael i en skum socken på ön som står som säljare:

Foto: Blocket

Jag förmodar att det är ”säljare” Mikaels glada vänner som vill ge honom många samtal från ivriga köpare – för vem kan motstå detta fina fynd för 50 kronor!?

Vilket halsband vill du själv ha… tror jag satsar på ett säkert ZZ Top val…. bara jag inte fastnar med skägget… i bandet!!

PSSST:  Klicka på en pärla ⇑  så sjunger & spelar sorkarna för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *