Dofta gott och lukta illa.

Fråga Lund är ett utmärkt fint program där du kan sända in dina funderande världsliga frågor och få svar på allt möjligt från tå till topp om din kropp men även om sånt som liksom svävar utanför.

( Just nu säsongspaus… men här kan du kolla igen om du missat  https://www.svt.se/fraga-lund/  )

En fråga för lite sedan speglade det ju här med dofter som var/är väl så viktigt när vi väljer partner. Det här med nätdejting funkar ju absolut inte då, för ännu är ju doftdatorn ej uppfunnen.  ”Tur där”  sa Smygande Fisen!

Nu är jag ju själv lyckligt gift och träffade min fina fru på riktigt riktigt första gången och stor chans fanns att vi kunde sniffa gott på varandra samt  gnugga våra näsor ihop. Det gjorde vi med öppet sinne & näsborrar.

Värre om du nu på distans i någon form av nätdejting  i och för sig uppför dig välformulerat med målande ord om din personlighet, samt vattenkammat dig för att se gungigt go ut på bifogat foto – men vad luktar du? Ros eller vitlök!?

Nu är det ju liksom inte bara de tillfälliga dofterna som räknas, de som kommit genom matintag eller kanske är påskvättade med dyr parfym eller billigt rakvatten, nej den naturliga doften/lukten från din vanliga hud & kropp. Skön sirlig svett.

Men visst går det ännu att luras eller göra enkla saker som attraherar mera. Som häromdan när min kära hustru tyckte jag doftade extra gott och frågade vad jag hade på mig!?

-”Nya strumpor” !  …sa jag sanningsenligt, det skall börjas med tåflört.

Vänta bara nu tills jag byter plaggen sakta men säkert lite längre upp… då lär det bli rena rama romantiska doftexplosionen!

Doft av åtrå är allt utom illa – dags att borra vidare av lycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *