Hem Ljuva Hem

Sedan jag flyttade till Fårösund så har jag hittat ett litet nytt sätt att se på livet – fortfarande lika kär i min mysiga MHela Tiden. Och vi bor fint ihop i vår lilla holk:  KRUSEBO

Foto: Glada Gotland

Men jag har också träffat på så mycket trevligt folk av alla de slag. En del som levt här på norr och i Bunge Socken hela sitt liv – andra som invandrat från olika delar av Sverige eller världen för att hitta nya Hem Ljuva Hem samt social mysig tillvaro av skilda slag.

Andra som tvingats fly från sina hemländer där det pågått grymma krig och/eller förföljelser av skilda hemska ofattbara slag.

Sedan talar naturligtvis naturen till mig på sitt speciella sätt – jag har till och med vänstrat med en rauk i skogen och blivit lite nykär – det kan jag inte raukryggat krumbukta mig fri från.

Det är enkelt att öppna sitt sinne och vilken kant du än kommer ifrån, vänster, höger, mitt i smeten, eller andligt spirituellt uppifrån eller till viken go gud eller fan som helst – så gillar jag det/dig. Mångfalden är mys – knappast nåt rys. Eller!? 

Tänk om ALLA skulle vara lika och det endast var det ”JAG SA” som var bra och det enda rätta – säger du nåt annat så är du en…. Godhetsknarkare.

Tack för komplimangen – den drogen tar jag gärna – känn kärleksvindarna puffa när jag kommer förbi nästa gång.

Den här spellistan har jag gjort med musik som gör mig lycklig – välkommen att lyssna på den eller när jag galet glatt visslar bakom styret på min hoj!

Första låten på den med Youngbloods:

Get Togheter

… kom tillsammans och dela med dig av glädjen 🙂 leendet DU med.

Love is but a song we sing
Fear’s the way we die
You can make the mountains ring
Or make the angels cry
Though the bird is on the wing
And you may not know why

Come on, people now
Smile on your brother
Everybody get together
Try to love one another right now


PSSST:

Vilken musik eller artister vill du dela med dig av !?  Skriv gärna till Glada Gotland här  nere så spelar vi dem för… fler!!

Vill du också berätta nåt om din låt/ar så gör gärna det – eller nåt annat du vill GG ska skriva om – alla härliga tips och uppslag välkomnas! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *