#I Love skulptur får ny plats efter olycklig fadäs

Under tillverkningen av det nya patriotiska skulpturen # I LOVE VISBY

beställd av Wisby Centrum med dess soligt påhittiga Världsarvssork Magnus Olsson har en smärre fadäs i form av felstavning skett.

Foto: Glada Gotland

Konstnären som hade slut på Y:n i skyltverkstaden tog till det han hade gott om – B:n och E:n.

Eftersom materialet är av riktigt tung metallsmide samt proffsigt och ordentligt fastsvetsat så är det nu inte lätt att göra rätt snabbt eftersom invigning av det hela skulle ske i takt med första dagen i april.

Men gode Magnus fann snabbt råd och eftersom han har goda kontakter med stora delar av ön för att finurligt dra folk från landsbygden in till shopping och sightseeing i staaan – så sätts nu skulpturen upp nära Vibblehallen precis vid stoppljusen vid övergångsstället.

Foto: https://sv.wikipedia.org/wiki/Vibble

Även om det är begränsad hastighet just på den sträckan och den vackert kan beskådas på väg in och ut från Vibble så finns nu också chans att trycka för rött, så det hinns med att fint fotograferas och sprida kärlek, utan suddiga bilder på bästa sätt. Samt suget handla kärleksmums med mera på ICA.

Magnus ler nu stort trots att ”hashtaggen”  # I LOVE VISBY nu snällt får vänta på nytt stavat smide några trånande kärlekskranka veckor till.

Men det positiva är att det även smides planer för att få med Vibble i Visby Centrum eftersom det ju i alla fall ligger så föredömligt nära.

Samt dessutom på Världsarvskartan och nu plockas alla fördelar med den lilla förorten fram – dessutom mycket nära kryssningskajen där många fotosugna tillresta brukar kliva av för att hitta konstnärliga samt läckert lockande landmärken av ön. Nu kan de ta en snabb Södertur – vilken tur!

Däremot kommer den eländiga fula felaktiga sången att nu för gott bannlysas

på alla Visby Centrums personalfester…

…och ej heller mer tolkas

av fejkade rockartister

under kommande kulturevenemang.

 

NU är det

#I LOVE VIBBLE

som gäller – och därmed jävlar anamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *