Strandflöjtens melodi

Har DU saknat pigga positiva inslag här på Glada Gotland… ja det har legat lite still i leveransen av ord, meningar samt klingande musik en stund på grund av … livet.

Det började med ett nättrassel då Gotlands största leverantör av fiber fick avbrott … tack vare nån annan.

Erkänna sina egna brister är alltid svårt. Men visst är det också befriande att ständigt slippa var påkopplad uppkopplad – samt het – att ständigt trassla in sig på/i näääätet FIBERFRI  känns som en diagnos att vara frisk och lycklig av.

Tog mig ut i naturen bland raukar och kalkklippor istället – stenstoderna som ju stått där så länge och sett livet komma och gå men liksom ständigt lita på att VI är ett stöd hur tungt det än kan vara.

Foto: Glada Gotland

Naturen log ikapp med mig och mysiga Victoria som fint fanns med för att låta mig påminnas att V-veta att det naturliga är det äkta. Solen och de friska vindarna blåste liv i våra vårkänslor. Rara rauken var uppnosigt glad den med!

Foto: Glada Gotland

Stegen kändes lätta – men tungt i tanken fanns en varm vän som inte längre finns med oss… rent fysiskt.

Glade B-I  hade fått vila mitt i matchen, hans tennisboll hamnade i tennisbanans nät för en sista gång.

Men till kompet i vår fint funna strandflöjt  hörde vi hans glada röst och fint finurligt fråga… nån som vill spela tennis!?

Foto: Glada Gotland

Klicka på flöjten ⇑  så frågar dig den fint !


Då visste vi att han alltid kommer vara med oss så länge vi vill – så länge vi själva kan ha glimten i ögat och minnas det han gjorde för oss med varje slag på banan/livet i vått och torrt.

Moster Vicorias och Morfar C:s lilla Alma har lärt sig ett nytt ord i livet – B-I är DÖÖÖÖD  -men vi vuxna i harmoni med kidsen kommer se till att varsamt ta vara på alla studsande bollar var de än kommer ifrån – även om vi är helt överraskade & oförberedda.

Inget av de läckert servade slagen i vardagen, på jobbet, i fritiden  …i livet  kommer någonsin vara förgäves – vi finns ju kvar som bevis.

Se nu bara till att själv våga slå många kärleksslag till dina nära & kära samt mysiga medmänniskor – vi behöver alla le ikapp och sprida glädjen precis som vår vilande vän var så härligt duktig på.

Se till att göra nåt än mer med hjärtat… NUmest hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *