Jo det är sant… snaaaaart är det dags för 1 X 2 på Cafe´ Maffen igen !

Vilken härlig sommar vi haft/har, när Tomas Ledin låt låter som en önskelista för att åter komma in i det ”trista” – eller det vi vanligast är vana med att den svenska sommaren alltid gör mest … regnar bort !

Foto: Glada Gotland

Nu hoppas vi i tävlingskommittén för Café Maffen Musik Quiz på ännu en härligt het fredag – den sista av dem i månaden  augusti = 31/8 då vi sitter ute i den spännande trädgården med bland annat Sanningsbänken!

Foto: Glada Gotland

Då är det dags med Musik Quizkryss med start klockan 19… så slå era kloka huvuden ihop i ett 2- eller 3-personers lag och bli serverade ett knippe av nyplockade toner i vår mixade musikbukett som är allt utom torr !

Anmäl gärna dig/ditt lag innan till clarence@gladagotland.se så vi kan göra i ordning ditt lags bord ute i trädgården som lyckligt väntar på ditt besök. Har du inget lag så hjälper vi dig att hitta några likasinnade kamrater. (Jo, det går även att anmäla sig på plats) Mysig musik förenar !

Kostnad !? Endast 20 kronor/per person som som vanligt går till en maffig vinnarpott i form av smakligt presentkort !

Trevliga serviceglada Linda med Personal har förstås lämpliga rätter & drycker att beställa åhhh njuta av, det går fint att komma nån timma tidigare innan tävlingsstart och värma upp er själva 😉

 

Hör gärna av dig om du har några egna funderingar och frågor inför… du kan skriva i rutan här nere samt även anmäla dig på detta enkla sätt…  gör gärna det här och nu… vi längtar efter dig! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *