Komplimanger sitter fint!

När jag kliver av bussen mitt i Visby (Östercentrum) får jag direkt en komplimang – eller chans att ge en till någon!

Foto: Glada Gotland

Jag har ju sett skylten förut – ja även den med PUSS – och det är väl ett bra sätt att starta stadsfärden efter sin buss… just nu så blir det dock en komplimang till Världsarvsstadens Ringmur.

Det är ju tur att den/du finns och jag minns tillbaka alla gånger jag haft lyckan att bo innanför dig samt gå runt runt dig och laddat de positiva batterierna.

Nu när jag bor lite längre norrut på vår fina fantastiskt formade ö så finns det förstås andra komplimanger att både ge byggnadsverk, naturen och alla de fina människorna som bor eller besöker oss.

Här har jag till exempel hittat en fridfull bänk för mycket tänk … eller bara att hänfört sitta och se naturens fina ansikte forma sig av vind, sol och tidens taktfulla smek.

Foto: Glada Gotland

Komplimangerna behöver ej heller ges högt – den vill villigt att jag ska bara sitta och njuta tyst , fint,  så fixar den resten!

Här hemma vid skärmen försöker jag dela med mig av… charmen… som jag tycker att bland annat Ansiktsboken (Facebook) är fint på att kunna förmedla om jag/du trycker på rätta kärleksfulla knappar. 

Se till att alla Grodor håller sig borta från munnen bara – men även där finns det säkert nåt gott hoppfullt bakom deras trevande kärlekstörstande tuggande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *