Ludwig håller 60-tals takten!

Visst är det viktigt att kunna känna glädje i livet – och att bjuda på sig själv så det smittar av sig till andra! Många gör det helt naturligt, en del behöver ha lite hjälp på traven men när det sker så är det så skönt att få ta del av det roliga –  med musikhjälp till exempel: on with the action!

IMG_3785

I fredags var jag på Luciavaka på härliga Hammer och då var det sannerligen svårt att vara still – 60-talet gjorde sig påmind och gotländska popbandet från förr hade glimten, glädjen å gunget still going strong… The Walkers… går igen!

IMG_3758

Sedan Västerbottengästerna The Most från Umeå som knappast var födda då dessa sorkar startade men tolkar idag på ett härligt tätt sätt sound of the sixties med action dessutom är The Most äkta mods! 

Äran att få avsluta denna digra 60-tals menyn går till French Boutik och det blir som att kalasa på en härlig smakrik fransk dessert – svår att uttala med smakar så gott!

 Stort tack till Rockklubben Visby som verkligen ser till att staden kan fortsätta leva i nuet och samtidigt andas 60 tal – det är värt ett extra slag på trumman för!

IMG_3789

 https://www.facebook.com/rockklubben.visby?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *