Julskivorna avdammade!

För att förbereda julen ordentligt och Tomtens ankomst så har jag dammat av Julskivorna som vackert fått stått och vänta i källarförrådet. Men nu är det ju snart dags igen för lekar och sånger som ekar där mellan hyacinterna och högtalarna.

Här får du trevliga tips så att hela familjen skall må gott samt förstås att få den äkta Tomten på riktigt härligt humör när han stressat bankar på dörren.

Tomteland

Ding-dong-ding...varje år är det lika bråttom. Julen kommer som en riktig överraskning för Tomten och hans medhjälpare! Tomtar kan nämligen inte PLANERA! Påminner faktiskt mycket om dej när jag tänker efter…

 IMG_3820

 Här lyser verkligen förväntningarna i den lille sorkens ögon – men håller musiken måttet. Egon Kjerrmans kör och orkester lovar i alla fall på sida 1 att ”vi skall ställa till en roliger dans”

 På sidan 2 så lugnar diverse andra körer ner de dansanta med bland annat ”Stilla natt” – hoppas nu bara Tomten kommer i tid.

IMG_3817

 Så är han plötsligt här och säger GOD JUL och goder afton …samt diverse psalmer som skall gnolas innan han får kyssa mamma!

white christmas

Men allra vackrast pling det blir det med BingWhite Christmas för absolut vitast julstämning, även om det råkar vara grönt ute. Som tröst i brist på snö så finns här 19 ytterligare berömda julsånger med kända amerikanska artister som ger rätt glid.

IMG_3822

 Passande platta är alla små fått sina klappar och kanske gått och lagt sig  – här håller alla julnattugglor och Vikingar Julparty – – då raggar Tomten upp hon med leende guldbruna ögon. 

Glada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *