Maskerad sångare avslöjad!!

Jo i musikens värld kan allt hända. För det mest så ser vi ju inte orkestern eller artisten när vi liksom lyssnar i vardagen genom genom ljudvågorna i rymden – fast jordnära förstås – som kommer ljuvligt i radion eller genom mobilen.

När det gäller tv och tuber så får du ju dessutom rörliga bilder och nu när vi precis hämtat oss från Melodifestivalens fina festliga kostymer för de inblandade musikerna – så kommer programmet som ger maskeraden ett ansikte med STORT MYSTISKT M!

Premiär på fredag som du ser av reklamen här… (klicka) och jag undrar vem det är som bär de gröna fluffiga kläderna här!??
NU kommer avslöjandet  –  som borde vara lika hemligt som de nu gick vidare och få synas i rutan! Så långt kom jag tyvärr aldrig!

Jo – såklart jag klädde ut mig i min bästa kostym och sjöng mitt paradnummer… men avslöjades redan under auditionen eftersom kostymen och mitt artistnamn ...stack ut!!

Dessutom borde jag väl kanske valt än en mer diskret låt som inte kivats ut så här… så juryn fått fluktat & funderat än fruktigt mera.

 

Men innerst inne är jag GLAD att jag slipper denna MASKERAD och kan fortsätta agera…NAKET NATURLIGT!

 

Utan H J Ä L P av löjliga kostymer… eller vad tycker du Music Lover!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *