Mörka solglasögon

Glada

Solen skiner – solglasögon på!

Många artister är det som burit mörka solglasögon, i solen förstås, men också på scen. Kanske för att skydda sig för starka spotlights eller att de legat inne med något synfel, ja till och med varit helt blinda.

Eller för att helt enkelt vara tuffa – för visst är det nåt visst med mörka solglasögon!

Solen skiner

 

En person som du nu inte kan se i ögonen behöver ju inte vara opålitlig för det – inom musiken förtrollar de ju dig med munnen och sina instrument och du strålar av lycka, då behövs det säkert ett säkert pupillskydd.

En tjej som på en färsk skiva sjunger om Dark Sunglasses kommer nog bli lite av min sommarfavorit – ja hela plattan får mig på gott humör när före detta Pretendersdamen åter hörs med sin så sköna rockröst.

Chrissie Hynde

Hon är kanske inte själv känd som någon flitig bärare av glassiga glasögon – men nog kan hon sjunga om dom samt andra härliga låtar inspirerade från vår kungliga huvudstad (?) – ja albumet heter Stockholm. Här får du smakprov på alla låtarna, tack Chrissie och välkommen bakom mina solglasögon!

 

Nu behöver det ju inte vara ny musik att bli sprittande sommarglad av eller hur Roy som här sjöng in en enkel sång på en för dagen lämplig skivetikett!

 

Annars är min absoluta solglasögonprydda favorit Mr. Morrison – här inomhus på scen med en låt så skönt berikad med kärleksfull frihet! Gå nu ut i fagra sommaren och sola dig i glansen… eller sitt kvar en stund i skuggan med Van & Co och bara njut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *