Om att ta ställning och göra riktiga viktiga val!

Ibland är det svårt att bestämma sig, det blir liksom varken hackat eller malet och till och med ibland helt galet i valet. Ja hela livet verkar stundtals att ta ställning, att göra viktiga val. Det behöver ju inte vara ett politiskt ställningstagande du skall ta även om just nu detta är väldigt påtagligt just nu…många STORA och småpartier att välja på!

Umeå 012

Här gällde det vin i som är långt i från de brutala baginbox!  De vinsorterna kommer ju ursprungligen från gigantiska tankar med vilt blandat innehåll – fast visst kan en box ha vacker design på utsidan! I flaskorna här ovan är nog mera ett utvalt härligt hantverk, fast i begränsad upplaga, det som villigt fast kanske inte så billigt väntar under korken att i full väldoftande blom få dofta härligt gott under din snok.

 

Hjortsberga 012

Annat flytande som är gott är kaffe och gärna med någon form av med dopp. För att servera detta offentligt så måste naturligtvis ett slagkraftigt namn fram som riktigt gott lockar gäster hittar till de kommersiella kopparna. En god kompromiss kan sitta fint och alla är glada och vid valet av detta ställe där det går att äta gott, skratta mycket leva längre! Cafiket borgar för det, kan jag få påtår tack!

 

Igelkott i backen 009

Ett nytt vått val som kan tas på vår väg till och från fastlandet, åtminstone under några intensiva sommarmånader, är nya & gamla båtar som vill frakta oss säkert på vågen. Visst är det spännande att fler försöker få hit turister och få oss till andra hamnar – bara de nu inte styr fel och hamnar i nån form av sandlådebråk och under fel flagg. Jag är säker på att Lasse Anka styr upp det hela på ett smakfullt sätt!

 

Karl-Alfred 012

När det gäller musik på platta så har jag numera en personlig discjockey med spenatstinna muskler som hjälper mig med pickupvalet – fasen va jag älskar dig Karl-Alfred och dina vinylval.  Jag lovar att ärligt samt strongt äta min spenatsoppa… gott till sista slicken… så länge du fortsätter att välja ut och sätta på härligt heta discovax till mig! Popeyepuss på dig! 

 

Bayern Påsk 096

Efter allt spring och velande viljande vinglande val samt en stunds häftig discodans så kan det var skönt att parkera sin aktersalong på en bänk med med gott tänk – hoppas det smittar av sig mycket till dig kära Glada Gotland läsare… sidan som ju inte bara är EU-anpassad utan att kan läsas på alla tänkbara spännande språk. Mångfald är muntert! Gör gärna det och Gilla sidan också med din tumme upp… det måste väl ändå vara det lättaste valet att sprid glädje av alla!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *