Perfekt passande sista minuten klappar!

Här kommer tips från Tomteverkstaden om lite sista minuten klappar – vi börjar med en riktigt smarrig och personlig variant.

Ta bara ett vackert skrivhäfte och en penna som lämnar fina krumelurer efter sig och skriv ner dina favoritrecept – allt från bak, mat till dryckesblandningar. Uppskattat speciellt om du ger den till någon som fått prövat på din kokkonst och som kanske sagt – ” Åhh va´ gott, kan jag få receptet”  Nu kan du kontra med  – ”Ja visst och God Jul!”

Julklappar 008

Skrivbok och penna inköp från 50 -100 kronor för lite finare modell – finns i alla välsorterade butiker + lite tid att skriva ned det hela.

 

Tips två går i svart/vit och är färdiga att hänga upp och dekorera tomma väggar. Gör det med stor känsla för fotokonsten och det är Stig Hammarstedt som rensar sitt lager påpassligt så här inför julen och kan göra dig och den som får klappen riktigt rörd. Fint fångade händelser från Europa och du blir ju tämligen ensam om motivet. Personligt signerade av fotografen förstås.

Sigs tavlor

Fotograf: Stig Hammarstedt. Inramade och klara yttermått: 57 x 75 cm cirka 20 olika fantastiska motiv att välja på. Pris från 900 kronor. Vid intresse kontakta gärna Stig på mobil 070-552 51 37 så berättar han och visar mera.

 

Sist men inte minst så rekommenderar även något annat svart… eller rött… ja det finns ju faktiskt i färgade och motivlackade vinylpressningar också. Jag tänker på LP skivor, eller varför inte en skojig 45-varvare som du kanske sett exempel på i Glada Gotlands Adventskalender där vi öppnat minnesluckor varje dag sedan första december. Hur som helst så är ju bara fodralet på plattorna fina samt färggranna och kan användas till lite av varje de också…

Skivomslag 003

…tassla och tissla nu inte till min kära hustru – men här är hennes klapp klar, perfekt storlek! 

God Jul på er alla

– från Glada Gotland Tomten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *