Plastiskt med hopp!

Vaknar lycklig efter en våt dröm där jag visserligen missade en båt samt dissade en spindel som vill få fast mig i nätet.

Ja i drömmarnas värld kan allt hända.

I vaket tillstånd så måste jag påstå att det MÅS riktigt fint.

Foto: Glada Gotland

Ja SÄLsynt skönt är livet – även om jag ser lite intrasslad ut!

Foto: Glada Gotland

Skylten jag fastnar i eller på handlar om Plast – att vi skall sluta använda denna dumma stygga förpackning som ställer till så mycket oreda samt skador både bland människor och djur.

Har använt miljövänliga återvinningsbara kassar när jag handlar  ett bra tag nu och undviker förstås att slänga skräp i naturen – inte ens mitt tuggummi hamnar utspottat där – för hur många år tar det nu för naturen att bryta ner detta klibb!?

När det gäller Plast & Musik så kan det dock få sväva ut skönt som bara den över hela planeten – blir riktigt rart upprymd av den här!

På tal om Plast Band – så gjorde -Paret Ono/Lennon så många mysiga låtar – vill gärna spela en för dig som skönt smeker i skuggan under träden i den varma heta sommarsolen. Njuut!

Annars sedan jag gick med i MUUUUtoo rörelsen så hittar jag kossor här på norr som har sån fin frihetskänskal så inte ens de dummaste dumma tjurskallarna kan göra så att livet blir mindre fritt och spenande!

Det nya livet är aldrig försent att inleda!

Foto: Glada Gotland

Klicka försiktigt på Norrkon   … så får du också… hopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *