Puss på di Bocken!

Jag är en lycklig man, kanske extra speciellt lycklig nu när jag får botanisera i min skörd av samlade pop-plattor från förr inför Musik & Quiz som kommer den 8 november på Bolagets lager i del 2, final!!

Sune gör att jag snart får en Zappa-Attack … men skönt för öronen är det! Återkommer till detta på en svängig sida om det inom kort! Små rapporter om läget hittar du här:

https://www.facebook.com/pages/MUSIK-QUIZ/314101078740773?fref=ts

Dessutom blir jag så glad när min bror är HEMMA  och ”gästar” på ön igen och vi kan vänslas så nära… nära muren men nån mur mellan oss existerar knappast!

2014-10-16 11.02.51

Men det är klart att när vi var små så bet han på naglarna – ja han visste liksom inte var färden i livet skulle ta vägen där i mystiska 60-talet med Sputnikar, flygande hundar, UFOs med mera… tror fasen att alla var lite skraj då!

Säkrare var det förstås att färdas i en OPEL  på backen med blixtens hastighet på väg mot Farfars hus i Klintehamn – oj vilka mysiga minnen!

2014-08-03 17.24.04

Annat minne med hopp fram till 1969 var förstås när jag  plågade bror på en fet madrass – nu börjar det kanske låta kinky tycker  du kära läsare, men bandet hette så!

De satt uppklättrade i ett riktigt häftigt utvikbart LP-fodral så vi hamnade mitt i skogen utan att behöva gå ut i den!

2014-10-13 08.27.24

Möjligtvis var det låten ”Petrol Pump Assistent” som ordnade bränslet för brorsan så han rullat på i livet på ett föredömligt sätt.

Okej han liksom många (eller i alla fall nån) av oss kanske har glömt att:

  • Blinka inför sväng i god tid.
  • Struntat att titta i backspegeln.
  • Kört soppatorsk.
  • Hittat gammalt godis under bilmattan.
  • Glömt att sätta på rattmuffen.
  • Spelat Bordellmammas i bilstereon.
  • Tutat i hornet lite väl högt ibland.
  • Kört på tok för fooooooooooooooooooooooort… och så vidare.

Men nog fasen har han alltid haft TIIIIID  eller tagit sig tiden att plocka upp ”liftare” på sin färd mot ”viktiga mål” och fått nya vänner bara för han tänker mer med hjärtat  än bensinmätaren.

Jag försöker själv att jag själv var en sån medmänniska, det borde nog alla av oss försöka att göra, hela tiden! Hur svårt kan det va!?

Dessutom  vill också vara en BOCK… utan att stånga mig fram i livet… men originalet är här och han är min kära bror, fasen vad det det gör mig stolt.

Claes

 Puss på di Bocken!  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *