Skrattar bäst som skrattar i skägg!

Alla vill vi väl göra att ”klipp” när vi handlar – köpa nåt nödvändigt till väldigt förmånligt fast inte onödigt högt pris. En del far till och med till Ullared för att köpa ull – eller bara för nöjes skull.

Jag har liksom inte varit där (än) så jag får väl återkomma med intryck, eller kvitton från den eventuella lönsamma resan!(?)

Men även här på ”hemmaplan” så har en rikstäckande affärskedja lyckats med konststycket att ha lockat före detta förnuftigt folk, som tidigare hållit hårt i pungen, att bokstavligt tömma den och lika bokstavligt handlat ihjäl sig! 2014-10-18 10.18.12

Men allt går ju att sälja med mördande reklam, så även det gamla rangliga lekamen är till salu –  till och med under en 500-lapp -vilket fantstiskt fint fynd! Om frågan kommer från nyfiken:

– Har du några lik i garderoben!?”

Kan Cahingkonsument snabbt och ärligt svara:

– ” JAAAA! ” 

Nu är det ju stundande Halloweentider, så skrattar bäst som skrattar sist. Men inte fasen törs jag komma hemsläpande med ett lik, det får nog bli en pumpa om jag inte skall åka på pumpen! 2014-10-18 10.19.11

På tal om inköp – sist jag kom hem med en riktigt skön skjorta och klädde upp mig i kostym + slips – snygg som bara den – var det i alla fall nån som sa att jag inte var mig riktigt LIK… C som professor kalkyl 2

Måste varit för att jag dessutom för tillfället var väldigt nyrakad! För när det gäller oss män (sorkar/killar/gossar) som en gång haft skägg så är ordet KLIPPA och/eller RAKA en riktig rysare. Huuu!

Så nu har jag moget manligt odlat på en riktigt riklig repris av det forna frodiga skägget – nu skrattar jag mig lika lycklig som på hängselbyxtiden – härligt hårresande rart.

Ser kanske hårt och tufft ut men innerst inne är jag ju fortfarande mycket mjuk! clarence med skägg 014

 Förlåt – men här skålar jag i plåt – det är Äkta Rauk & Roll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *