Rabbis Records öppnar igen!

Nja… ta nu icke Rabbis Rubriken här uppe på allvar – men visst blir jag nostalgiskt sugen hjälpa alla härliga kunder att sätta fingrarna åhhh börja bläddra bland alla spännande LP-skivor som vi hade där i butiken på Stora Torget i Visby mellan åren 1982-1990.

Musikens vinylvärld är… full med fina friska spårämnen – okej en del Rabbislortar fanns det 🐰 🐰

Foto: Peppe Sollerman 

Som du ser, när det gäller EP-skivor, så var vi stolta återförsäljare av Smaklösas skönt ”hemkörda” sortiment … i ren förtvivlan!!


I de hårda backarna lite längre ner kan du skymta det bästa av Judas Priest – den vassa gruppen spelades gärna lagenligt av Mr Bloom som ju ville ha ro när han inte själv befann sig på Hektiska Häktet!!

 

I videon far  J P  fort fartigt fram och det går knappast att få en lugn laglig stund!


Andra gruppen som visar framfötterna i den vita vänliga backen är Blackfoot med lite snällare smilande plattan ”Vertical Smiles” som kom 1984.

Sommardagarna då tycks varit lika heeeta som nu – det knäpptes i alla fall svalkande byxmyndigt upp:

 


En skiva till som jag känner igen på väggen är ”Ooh La La”  med Glamrockaren Jobriath som GG skrev om för några år sedan… minns du D… eller J !?

 

Vem minns glamrockaren Jobriath!?


Tyvärr minns jag inte namnen på kunderna som fastnade där på Peppe Sollermans fina foto … men känner du igen dig/nån och har några Rabbis Records Vinylminnenhör gärna av dig!

 


Foto: Rabbis Records

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *