Sommaren pustar ut!

Hallå där Sommaren... är du slut nu eller gråter du bara för att de flesta far hem till sitt för att gå till jobbet!?

– ”Tar tillfällig paus bara och laddar om – mer fina sensommardagar är naturligtvis att vänta!”

Ja du har ju verkligen bjudit på mycket sol värme samt andra spännande  äventyr och möten, berätta gärna om dina favorittillfällen så här långt!

– Gärna, har ju hittat en del nya smultronställen – men för att undvika kaos, vägtullar och onödigt extra slitage… så tiger jag som muren” 

Medeltidsveckan 2014 003

Men va nu… vill du inte släppa in oss och släppa loss och generöst dela med dig!?

– ”Jo då, alla är välkomna så väl dag som natt och min nya favoritgrupp på skiva är ju ursprungligen från Götheborg och de tolkar i alla fall den gotländska natten väldigt fint, dock utan säckpipa!”

gothlands får

Men nu har du även varit och spridit sol och glans någon annan stans – berätta gärna om de hetaste händelserna!

-”Fick återse släkten som har Östgöts påbrå – far fann ny fin tacka efter han tackat för sig på ön och fler lammungar kom till, Anders (ptv) och Robert (pth) är hans söner och mina (g)ulliga bröder! Glada syskonträffar  piggar alltid upp!”

Somms 055

Men visst har du väl fler syskon – var va dom då!?

– ”Tyvärr är det svårt att samla alla sex samtidigt – det blir mest vid bröllop eller begravningar, så vi får verklige hoppas på fler festliga tillfällen snart. Broder Claes ”Bocken” Krusell låg mest och pustade och frustade under sitt gigantiska bockskägg i Apladalen i Värnamo – kanske inte så underligt med cirka 32 graders värme i skuggan.

sommarblandning juli aug 2014 048

Apladalen – låter bekant, mer att förtälja om denna plats!?

– ”Nja, försökte prata med lokalbefolkningen där, men de kändes lite stela och svarade inte på dumma turistiska frågor, eller kanske var min blanddialket och andedräkt föga upphetsande”

sommarblandning juli aug 2014 047

Jaha – så smålänningarna snålar med smile mot dig alltså!?

– ”Det vill jag inte påstå – de var generösa på många sätt också, samt tålmodiga, som när vi sprang på deras fantastiskt förmånliga reor i de moderna modebutikerna. Då var det inte lätt att hålla jämna steg så Tant Jeanette fick välbehövlig vila och hänga vid de avslappnade korrekt klädda modedockorna”

sommarblandning juli aug 2014 040

 Så sommaren har alltså varit en mix av shopping och andra kulturgärningar – fler intryck värda att visas här!?

– ”Åh ja, det är bara att njuta av människor och platser samt skön kultur som kommer i din väg – flott kärlek finns det över allt i vårt avlånga land!”

sommarblandning juli aug 2014 164

Så summa summarum så har du sommaren haft det strålande fint – eller hur!

 ” Jo då, så kan det sammanfattas och jag har till och med kunnat gå ut som en vanlig man i Söderköping längs Göta kanal och kramat Diana helt öppet – tack till trevliga älskade Lily ♥ för det”

Somms 191

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *