…spotlightsvacker kärlek…

Tack för härlig konsert Ingunn Ringvold & Mark OlsenHammer igår eftermiddag (söndag den 1 mars) som startade cirka 16:30, lagom att flåset från herrarnas 5-mil i skid-VM hade lagt sig och den frustande spurtande Petter gjorde det igen – imponerande norsk guldgosse!

Nu tyckte jag också det var en hel del guldglans på norskan här samt varmt skinande spotlightsvacker kärlek mellan henne och Mr Olsen – såg gull bakom publikens krull!

IMG_4601

Foto: Glada Gotland

Musiken var allt ifrån Brutal, tuff ölreklam på Hammers scen! Så Marks ”lilla tal” om sina stulna bär från sina odling i deras paradis i Joshua Tree fick mig att känna sweet, men inte sliskig, körsbärssmak i sångerna.

IMG_4595

Foto: Glada Gotland

Den låt som imponerade och kittlade mig allra mest var just den som jag så glatt visade från Youtube här på Glada Gotland i går – ”Poison Oleander” – kör den igen. Nu utan rörlig bild – lyssna och njut. Hör du det jag hör!?

https://www.youtube.com/watch?v=6dDVLIS0jkw

Jag hör nämligen så härliga influenser från The Beatles ”Revolver” – som är min personliga alla tiders favorit LP – ja det känns nästan som jag hör hela det albumet i ett så väl fångat koncentrat på knappt 4 minuter – men samtidigt så personlig stil och säkert inte alls tänkt som jag har tänkt.

Men det är väl det som är skönt med musik när det går att njuta av nutid och dåtid i en mysigt mixad samtid!

Parets imponerande turné fortsätter och idag får Växjö glädjen högt i tak av ett musikaliskt besök som ger mersmak… eller körsbärssmak!

Mar olson turne

Det som är skönt mer Hammer är den lilla lokalen med den gemytliga rockkänslan, älskar dessa LP-fodral med mera härligt snyggt uppsatta saker. Den intresserade publiken och just det ständiga flödet av spännande artister.

Hammer mobil

Foto: Peter Jacobsson

Skall försöka att ha än bättre koll på scenutbudet här på NÖJÖN där nu Hammer får egen underrubrik så att det blir lättare att hitta för dig också!

https://www.gladagotland.se/category/hammer/

Nästa gång (fredag) passar kanske den Brutala bärsen bättre – för då blir det Terror 77… mer om dem längre fram här på Glada Gotland och så då som vanligt på Hammers egen FB-sida så klart – där du kan se hela deras vår – och sommarutbud som heter duga!

https://www.facebook.com/TheHammerBar?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *