Taco & Tequilataktiken är härligt Svensk-kryddad!

Under många år så har vi ju svenskar lärt oss… eller tränat på att hantera diverse Mexikansk mat & dryck.

Där är vi nordbor välstoppade… men hur är det med kollen på bollen. Kryddat med skruv kan tänkas.

Men hur ligger det till med Mex-Tex-taktiken in för avspark 27 juni !? Glada Gotland har bollat och kollat!


Låt oss börja med Tacos… ja där har ju i alla fall ICA-Stig, numera pensionerad, lagt sig till för länge sedan att skydda målet från … självmål! En rätt som rätt och slätt ej kommer upprepas… eller upprapas!

 Nu gillrar istället Svenska Fotbollskocklandslaget sååå lockande Tacos så det lär blir rusning mot maten av de ständigt hungriga motståndarna som ju ej kommer kunna avstå nationalklämman – då klämmer vi till i tom kasse !


Värre är det med Tequilan – trots många års härdande med renat,vodka samt diverse kryddade snapsar av alla di sorter så är ju den drycken så lömsk med gömda maskar… meskalin.

När nu VI = hela kära Svenska Fotbollslandslaget  skulle behöva ställa upp oss  för försvar vid utsatt läge så får vi efterlikna dessa T-Shots så mycket som möjligt så de faller för frestelsen att bara skjuta lösa skott för att undvika spill bakom saltet 😉

Dessutom som extra bonus i hejarklacken tutar vi i luren och säger att det är VI som är THE CHAMPS och kör igång denna trallvänliga sång.

Si !! Kan Ni den…

...säger M-motståndarna och kommer av sig än mer… hoppas jag !

Jag har personligen lömsk erfarenhet av föööör mycket shottande, aj aj aj !!

Men hur än nu god maten & drycken sätter sig i lilla magen/huvudet  så är bollen alltid härligt aptitligt rund – så njut av en spännande stund!

Viva vinnade laget !

One thought on “Taco & Tequilataktiken är härligt Svensk-kryddad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *