The Long And Winding Road

 

Den långa slingriga vägen in till stan från Fårösund gick förstås med glada förväntningar mot att få möta en tonåring som nu släpper det tunga (?) oket och går in i 20-talet!

Den före detta födelsedagsbarnet, numera början till mogen man, hade ställt till med mat så stark som nog bara en ung man med outforskade smaklökar längtade att få upptäcka.

Hot, hot, hot!

hot-hot

Foto: http://www.chiligotland.se/sv-SE/produkter-29227289

Själv brann det till i munhålan så det kändes ta mig tusan som jag svalt mig själv…  jo, så jäkla dubbelhot blev jag.

clarence-i-min-munb

Foto: Ludwig 20

Bra förresten att alltid vara het, för jag är ju en Toy Boy…  tugga på det ordet du, till min något äldre kära M. Inge snack om sega gubbar här! Eller!?

Innan det heta kalaset så tog jag mig en solpromenad på Södra Hällarna, ja lika bra att försöka ta sig så långt vackert söderut i staden som möjligt.

Försökte vara snabb där på det gamla skjutfältet och göra en Lucky Luke, att dra snabbare än min egen skugga, men som tur är misslyckades det denna gång också… så jag kan fortsätta att förvånas över det sköna spel som solen ibland ställer till med.

lucky-luke

Foto: Lucky Luke

Fick senare också en glimt kring den något äldre ringmuren, äldre än mig alltså, som tog tag i nyss nämnda sol och sade godnatt – en brandskattning av moderna mått, utan att roffa åt sig, mer att ge av sin sista vackra glimrande glans denna Visbyafton när jag var på visit.

glimrande-glans-visby

Foto: Glada Gotland

På söndag (i morgon 27 november) ska jag in till stan igen… jäkla farande. Fick turligt nog tag på biljetter till ”Jag vet vem jag är” … jag vet också vem jag är, en lycklig person att bo mitt i stormiga Östersjön i sånt lugnt levande härligt mänskligt kulturellt kittlande klimat.

jag_vet_41

Foto: Stig Hammarstedt

Måtte fler från världens alla hörn komma in in en rörlig rörlig stiltje nån gång. Det är vi alla värda … The Long And Winding Road måste ju för tusan ha ett skönt slutmål någonstans!!

Har du inte funnit det än, så vill jag gärna vara din kompis och kompass. Välkommen till Glada Gotland. 

Let it be? Naj, låt det aldrig vara, lev tillsammans här och NU!

The long and winding road
That leads to your door
Will never disappear
I’ve seen that road before
It always leads me here
Lead me to you door

Vinylfakta… spåra dig gärna fram på den här fantastiska sidan:

https://www.discogs.com/The-Beatles-Let-It-Be/master/24212

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *